Bra filmer !!

Nu har jag sett bägge Johan Falk-filmerna. Måste erkänna att dom var riktigt bra. Älsklingen tjatade så att vi skulle se dom, och jag med mitt vanliga "men jag hatar actionfilmer" nästintill totalvägrade men sen sa jag "slå på skiten då" å så satt jag i soffan med armarna i kors och surade. Sen gick det dock bara nån minut och jag insåg att filmen/filmerna var SKITBRA !! Men i sånna lägen är'e inge kul å erkänna det.

-"Visst är dom spännade ?" fråga älskligen, varpå jag svarar -"nja...sådär" fast jag egentligen tycker det är ASBRA och knappt kan sitta still i soffan. -"Vill du att vi byter film?" frågar han, och jag vill ju inte riktigt erkänna att jag hade fel, så jag svarar -"nä men nu har vi ju börjat se, då kan vi ju inte bara sluta".

När filmerna är slut frågar älskligen vad jag tyckte. Det sanna svaret är SKITBRA, GUD JAG LÄNGTAR REDAN TILL NÄSTA KOMMER, men istället svarar jag: "Helt okej, gick å se på i allafall"... Daaaahhhh, varför inte bara erkänna...nej då...inte jag :)

Nu över till en annan sak...jag har sagt det förr, men säger det igen !! Fyy faaan vad jag HATAR BRUDAR SOM RÖKER NÄR DOM ÄR GRAVIDA !!!!!! Det ser så jävla vidrigt och äckligt ut, så jag vill bara gå fram å spy på dom. Att röka är ett val man gör, och det är upp till var och en. Jag har själv rökt i många år. Från tidiga tonår tills jag fyllde 24. Men när man blir gravid då finns det inget val längre. Hur kan man chansa på att allt ska gå bra, när man vet alla risker med rökning och graviditet ??

Varför jag kom på detta nu var därför att när vi satt på bussen ner till Sthlm, så satt det 2 tjejer på sätet bakom mig och hade vilda diskusioner om hur korkade och idiotiska människor var som GNÄLLER PÅ GRAVIDA SOM RÖKER. Jag drog örena åt mig såklart och tänkte att vad är det för dumma jävla idiotkäringar som sitter där egentligen. När vi kliver ur bussen för en paus ser jag att den yngsta av dom är gravid. Hon hinner knappt kliva av sista steget på bussen innan hon tänder en cigg och suger i sig av gifterna som snabbt förs över till den oskyldiga stackars bebisen i magen. Den andra skabbkäringen röker oxå som fasen, och hon berättar för den yngre att det minsann inte är nå farligt å röka när man är gravid, för det har hon gjort med alla sina 5 (!!!) ungar och ingen av dom har dött (??!!!). Jag glor på dom och visar förakt i min blick. Vilka äckliga jävla satkäringar tänker jag.

Gravida som röker borde straffas !!!!

Nu ska jag gö lite nytta...pusselipuss så länge. Ååå vad det är skönt å avreagera sig här på bloggen =)

Britney, Britney...man är inte förvånad... *BLÄÄÄÄK*


Favorit i repris

Gammal jag vet...men ändå helt underbar !! OBS: Höj volymen *fniss*


Hellooo fölket !

Har kvar bilderna på datorn i butiken och idag ska jag inte in nånting så det får bli uppdatering med bilder från resan i morgon istället.  Har just satt mig och tagit en liten paus eftersom jag börjat morgonen med städning. Såg ut ungefär som nån slängt en handgranat här inne.... men nu är köket i alla fall fint och rent och jag sitter här nu ganska svettig efter att ha skurat golven.

Är barnvakt åt Malins småtroll medans hon jobbar. Det var ju hon som passade mina troll när jag och älsklingen var på resan. Det är så fantastiskt skönt att ha någon man litar på, som barnen trivs hos och som man kan hjälpa tillbaka. Malins karl jobbar i Norge och vi har det som vi har det med våra jobbartider så det är helt perfekt att ställa upp för varandra. Dessutom är våra barn bästisar så bättre kan det knappast bli :)

Kom å tänka på ryska horor helt plötsligt *ASG*. Bara sådär asså :) Nejdå, men det är så här att jag kanske har mina fördomar, men dom bli' ta me' fasen bekräftade gång på gång. Man ser direkt på en käring om hon är ryss. Jag tar fasen aldrig fel. Det syns i ansiktet, i hyn och definitivt på kläderna !!!! På finlandsåten var'e fullt av ryska luder...eller okej...dom kanske bara är helt vanliga tjejer, men hur som helst så ser dom ut som luder. Och vi gjorde det nästan till en tävling jag och älsklingen. Satt å spana på folk och sen skulle vi gissa om dom var ryssar eller inte. Gick fram lite närmare för att höra deras språk och vips fick vi alla rätt då dom börja pladdra på ryska.

Gräslig klädstil, fulspacklade och billiga. That´s it !!! Tur man är så in i satan snygg och moderiktig själv *NOT*

Nu ska jag kika på Facebook en sväng...och inte va lika osmart som bruttan nedan ;-)






Skepp o'hoj !!

Visst måste det va typ ett av de muppigaste uttrycken som finns (?), men jag tyckte det passade bra nu när man varit ut å seglat (läs åkt finlandsbåt). Så Skepp o'hoj på er allihop *S*. For med buss från Sundsvall 8.00 på måndagsmorgon. Mysigt att åka på bussresa. Precis som pensionärerna så fikade vi mumsiga inplastade mackor och kaffe ur termos på bussen. Jättekul att träffa sk "kollegor" (läs folk inom samma bransch). Det var alltså MENIGO, vår matgrossist som anordnade denna båtresa med mässa och allt.

Strax norr om Tönnebro small det te´uta´helvete. Punka på bussens högra bakdäck. Tjoohooo *NOT*. Ca 1 timme tog detta kalaset (som inte alls var nått kalas utan bara ren väntan) och sen brumma vi vidare till Gävlebro där vi bjöds på supersmarrig lunch. För att hålla vårt tidsschema blidde det en snabblunch och chauffören gasa på ganska rejält och vi kunde kliva ombord på Silja Symphony strax efter beräknad tid klockan 15.00. Jag och älskligen fick en hytt på 9:e våningen och vi snygga te' oss lite och gick sen på mässan som var helt suverän. Sen bjöds det på underhållning, välkomsdrink och senare middagsbuffé. Gissa om jag åt mö eller ?! Satan vad gött det var. Synd bara att man inte var tokhungrig eftersom man hade gått och testat alla provsmakningar på mässan timmen innan.

Efter middagen och några glas vin och nå öl senare så la vi oss i hyfsad tid. Man är ju ingen partymänniska utan mer som en gammkäring som tänker att "det är ju en dag i morgon oxå" *FNISS*

Dag 2 började med maffig frukostbuffé, sen var det guidad sightseeing i finne-landets huvudstad. Faktiskt var det riktigt sköj. Något man annars aldrig hade farit på, men eftersom det bjussades hej vilt så var'e bara å hänga på å ha trevligt. Å det hade vi. Strosade lite på Helsinkkis gator men gick sen tebax te båten för en stödvila. Låg i hytten å smarra choklad å läste medans älskligen somna nån timme. Sen var'e mässan igen och denna gång shoppade jag lös för en sisådär 50-60 000 kr =) Te företaget såklart !! Privat vart det bara nå godis åt barnen å en flarra vin. Efter en kanondag på mässan och överfull av gratisprover och annat smask så var vi på nå föreläsningar å sen vart det 3-rätters a'la'cartemeny. Supergött å trevligt.

Mitt i alltihop går kapten ut å "varnar" för storm och att vågorna kommer ligga på en sisådär 5 meter höga. Bara så vi ska va förberedda. Efter maten när vi tänkt att "gå vidare" börjar det gunga så in i fanken. Jag känner hur jag blir alldeles kallsvettig och mår så jäkla illa. Vi vinglar fram och tillbaka och förundras över (den vana !!!) personalen som enkelt utan problem balanserar med brickor och tallrikar och ser helt oberörda ut av vågorna.

Extremt illamående (sjösjuk !!!) måste jag skynda till hytten för att besöka Mr Toilette och där blir jag kvar resten av kvällen. Efter många timmar lyckas jag somna *tack gode gud* och när vi vaknar morgonen dag 3 är det lugnt vatten igen. Smarrar i oss härliga frukostbuffén, packar ihop våra grejer och åker med buss hem till Sundsvall.

Resan/mässan är över för denna gång och jag ser redan fram emot nästa år. UTAN STORM vill säga *S*

Bjussar på bilder om en stund. Har försökt å ladda upp typ 118 ggr nu men det funkar inte *sliter mitt hår å fortsätter försöka*


I mörrn blir'e galej =)

Solen skiner, himlen är blå. Ett riktigt underbart höstväder. Jag är inne, sitter här just nu (var annars ??) men har bara tagit en kort paus för att vila å blogga lite. Fick ett ryck å börja städa yngsta dotterns kläder. Shit vad kläder asså... nu har jag rensat bort säkert hälften. I mörrn drar ju jag å älskligen med Silja Symphony till finne-land. Åker med buss från Menigo (det är Menigo som anordnar denna båtresa) klockan 08 i morgon bitti, och kommer hem klockan 16 på ondag. Barnen är utplacerade hos kompisar. Tack kära, sötaste MALIN för att du ställer upp som världens bästa barnvakt medans vi är borta. Kommer återgälda dig hundra ggr om !!!

Igår kväll slappade jag mest hela tiden. Nä föresten, först tog jag had om djurena våra. Nu har vi skaffat ännu mer. Utökade vår härliga familj med 10 höns och 2 tuppar, så nu jädrar blir'e mera ägg :) Dom är sååå söta. 4 av dom + tupprna är sånna där "vithättor". Det ser ut som om dom har varsin hjälm på huvet *ASG*. Ascoola !!!! Sen låg jag å kolla på en film (Dumpa honom) som var sådär lättsam och halvdålig, sen blev det sängen och som vanligt sov jag som en stock och vakna dötrött i morse.

Har en del å greja med innan vi far. Håller på å ta hand om tvätt, packar till barnen och ska packa till oss. Ska se te å ha så lite som möjligt med oss.... blir ju bara borta 2 nätter.

Jobbigast blir att jag missar "Svenska Hollywoodfruar" i morgon. Hahaha tur att man kan kolla i efterhand på nätet :) Men jag lär nog få ganska roligt ändå. kolla på fulla drägg som skämmer ut sig på dansgolvet... själv tar jag det lugnt som alltid. Sen är vi ju där i jobbsyfte oxå. Ingen fylleresa precis. Som om jag skulle fara på nått sånt...skulle inte tro det !!!!!!

Bloggar mer i kväll.....

Coola höns med hjälm på hövve =)



Ståtlig och döhäftig tupp !!


Lite seriöst igen

Jag brukar inte engagera mig speciellt mycket i välgörenhet, men ibland dyker det upp saker som tom JAG kan tänka mig att ställa upp på. Att köpa Rosa Bandet mot bröstcancer tex är för mig en självklarhet, liksom att skänka pengar till barncancerfonden och hjärtebarnsfonden.

Bäst är när man kan köpa någonting, och en del av pengarna går till något viktigt. Du brukar jag vara ganska snabb att haka på. Nu tex. har Body Shop en kampanj där 77:- för varje såld produkt (det är ju fan asmö...annars går typ 10 öre eller nått bara till själva insamlingen, allt annat försvinner i sk "administrativa avgifter...jo tjena) går till ett projekt för att få stopp på trafficing av barn *ryyyyser vid tanken på att sånt existerar* . Kampanjen heter ”SOFT HANDS, KIND HEART HAND CREAM” och pengarna går till ECPAT  (dom arbetar med att förebygga och stoppa alla former av barnsexhandel: barnpornografi, trafficking och barnsexturism)

Har ni sett "Lilja 4-ever" och "Taken" ?? Då vet ni vad jag menar...


Denna kommer jag att shoppa nästa gång jag besöker Body Shop :) Hoppas den luktar nå gött oxå !



Adopt this banner


En pudding ??

Just det, hitta en bild på en riktig pudding... varsego´;-)


Lite bilder

Jag börjar med att bjussa på ett kort på gammkäringa och hennes syster. Dvs. JAG och min 3 år äldre syster (neeej, jag är inte hennes morsa !!!).


Här ser ni gammnuckan. Ser jag verkligen ut å va 50-60 år ?????????
(d e jag te vänster)

Om ni tycker att jag hakat upp mig så stämmer det =) Kan verkligen inte släppa att någon tycker jag ser ut som värsta tanten. Gammtant är ju min värsta mardröm. Kommer ALLTID se ung och fräsch ut. Trodde jag ja ;-)

Igår jobbade vi hela kvällen, kom hem strax efter 22.30. Hällde upp varsitt glas rött, la oss i soffan, öppnade en lyxig chokladask vi fått från USA som syrran hade med sig och låg och titta på "The Reader". Det var choklad från himlen kan jag lova. Både jag och älsklingen njöt av varenda tugga. Har aldrig smakat godare choklad i hela mitt liv. Vet vad jag kommer beställa från sis hädanefter :) Åååå vill ha mer !!!!



Vi såg bara 45 minuter av filmen (som verka ganska seg). Sen var det läggdax. Trött som vanligt somnade jag som en stck, och tyckte nästan det var ett under att jag lyckades hålla mig vaken nå timme efter jag kommit hem från butiken. Idag är tjejerna mina bjudna på varsitt kalas. Sonen är hos sin faster men i eftermiddag ska jag samla ihop min kära barnaskara. Älsklingen får va hemma med dom ikväll medans jag jobbar. Vi jobbar HELA helgen nu eftersom vi ska iväg på galej mån-ons :)

Nu ska jag tröcka i mig nån frukost. Kokar ägg och har gjort en avokadomacka. Sjuuukt göttigt. Hörs senare under dan. Pusselipuss !


Jag, en gammkäring ???????

Jag har alltid tyckt att jag ser rätt ung ut. Sen känner jag mig som typ 23 och tror att jag ser ut därefter oxå :) Hur som helst, idag är jag sur och aningens ledsen...eller inte ledsen på riktigt. Mest låtsasledsen *haha*. Det visar sig nämligen att 3 personer (varav en är utvecklingsstörd och en en gammkäring) tror att jag är morsa till en tjej som är 5 år äldre än mig, dvs 37 !!!! Igår var'e en kille som frågade Jessica (hon som jobbar i min butik) om jag var hennes mamma. HALLÅÅÅÅÅ !!! Jag är 32... !!!! Låt säga att jag ser gammal ut, men vad fan. Inte ser jag väl ut som typ 50 eller ?? För om jag ska va morsa till en som är 37 borde jag ju va typ 50 eller 60. Sjukt eller ??

Undra om inte han var lite utvecklingsstörd ändå... killen igår alltså ;-) Fast det finns ju en chans att det inte var mig han mena... det är ju en tjej till som jobbar här...som är 41...oxå blond...förhoppningsvisvar det hon som han menade *hoppas hoppas*.

Jag får alltid visa leg på bolaget (joo det är sant !!!) men vissa verkar tro att jag är pensionär. Sen har jag inte en rynkjävel. mitt ansikte är slätt som en babyröv, faktiskt är det så utan att jag ska skryta. Och nå tantekläder använder jag INTE !!!!!!! HUR kan nån då tro att jag är värsta gammkäringen ????

GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR !!!
Dax å boka tid hos farbror plastik-doktor tror jag...


Ååååå vad ung, snygg å fräsch man blir när man plastikopererar sig *NOT*

 


Ett litet smyginlägg *fniss*

Jag bara MÅSTE skriva nå rader :) Åååå vad ni är söta... inte hade ni behövt kommentera *eller jooo* =) Love u gosisar. Nu är jag såååå glad. Kan erkänna att jag inte heller är den bästa på att kommentera alltid, men även jag ska tänka mig för.

Såg ni "Svenska Hollywoodfruar" igår ???? Isåfall borde ni förstå att det är ett program HELT i min smak. Fy fasen vad bra det var, Nästan grina när det var slut. Hur ska jag orka vänta en hel vecka på ett nytt avsnitt ????? Vilka djävulskt puckade brudar. Eller puckade...kanske smarta som flytt till staterna och gift sig rikt...men vilka liv !!! Skulle då INTE vilja byta med bimbo-Anka. Gå omkring som en uppvisningsdocka och smajla och le hela dagarna för att sen snacka skit om fansen bakom ryggen. Och ge sin man en avsugning bara för att "ställa upp". Vilka kommentarer den bruden la asså !!! Gud vad jag skämdes och garva om vartannat.

Och den superplastikoperarade smalmorsan. "ååå kom så har vi lite mysig kvalitetstid mina barn. Vi går och lär och att skjuta å hur man enklast dödar någon". Daaaahhhh !!!!

Hur som helst, I LÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖV IT !!! Skäms-tv när den är som bäst. Längtar sjukt mycket till nästa måndag...nä men vänta...då är ju jag på Finlandskryssning *hjälp*. Hur ska det gå ?? Undra om det finns tv där *ASG*...

Till sist vill jag bara säga - Sov Gott Patrick Swayze... Min första bio-kärlek, som jag drömde våta drömmar om på 80-talet. Efter att ha sett Dirty Dancing 142 ggr, Ghost nästan lika många...så har jag många fina bilder och minnen av honom. My first love *snyft*


Varför är ni så tysta ?

Jag hatar att truga, be och böna, så därför kommer jag inte göra det nu heller :) Men jag måste ändå bara undra lite...varför är'e ingen som kommenterar längre ? Förut (främst i min gamla blogg) hade jag i alla fall 3-10 per inlägg, men nu...nähä, ingen *snyft*...

Ca 100 läsare/dag än så länge...men ingen har nått å säga... jaja, jag ser ju på statistiken att ni är här iaf, och det är ju det viktigaste. Så fortsätt gärna läs min blogg - tyst eller inte =)



Fan vad jag e´snygg !!!

Nä men asså det trodde ni inte på va ? Jag menar verkligen inte det. Skoja bara !! Men idag är'e inte mindre än 3 (!!!!) st som sagt "vad fin du är idag". Ingen aning om vad det kan bero på. Det enda jag gjort är att spreja upp håret lite annorlunda + att jag har min nya snygga ögonskugga. Jo men det måste va den !!! Jag är ju liksom inte den diskreta människan som duttar på lite grann utan kladdar rejält =) Så mina ögon skimrar idag. Där har vi det *S*. Jaja, det är ju inte så att man är direkt bortskämd med komplimanger - så jag tackar å bugar.

Läser precis att Färjan-Håkan är å gästspelar i Sundsvall. Man kanske skulle ut en sväng då *HAHAH* Som om liksom =) För det första så går jag aldrig ut (tröööök) å för det andra...det vet jag inte. Men jag tycker Håkan är så jädrans rolig. Skrattar nästan bara jag ser honom. Vilken lirare alltså...

Idag träffa jag en tjej...eller en kille...jag vet liksom inte vad... Inte för att det spelar nån roll, men jag blir så jädrans nyfiken. Letar förbrilt efter tuttar eller en bula i brallan, skäggstrån eller annat, men liksom inget finns där. Tjejigt ansikte, men ändå manligt... tjejig kropp, men ändå likt en karl...tjejig röst...men ändå inte... Åååå, jag hade lust att fråga personen ifråga vad han/hon hette eftersom jag var så jädrans nyfiken.Tänk om h*n svarat Kim. Hahaha skulle la vart så med min vanliga otur. Ett namn så båda könen kan heta =) Då hade jag dött.

Men jag fråga inte... får leva i ovisshet. Jobbigt.


Toksvettas !!

Sitter här å flåsar å pustar och svetten rinner i ansiktet, på ryggen...överallt !! Har tagit en supersnabb prommis runt åkern (hörs att man bor på landet va ??) och det är allt jag klarar med min extremt dåliga kondition. När jag kommer tillbaka slår hjärtat i 500 ungefär...svetten rinner som en duschstråle och jag flåsar som en gris. Men nu efteråt känns det skönt att jag gjorde det. Det var längesen jag hade så här dålig kondition. Men så fick jag asont i benet idag. Inte "propp-ont" som jag brukar, utan på framsidan på underbenet. Benhinnerna ?? Fick verkligen kämpa och bita ihop sista biten men på någe vis lyckades jag ta mig runt.

Ska strax ta en välbehövlig dusch.

Har varit ganska duktig senaste veckan. Inge godis eller sötsaker. Bara bra och nyttig mat och så prommis varannan dag. Har inte vägt mig och tänker INTE göra. Har mina jeans som måttstock. Visserligen är jag tokfet även när jag kan ha mina jeans, men eftersom jag inte kommer i dom nu så är'e extremt illa !! värre än nånsin !!

På tal om nå helt annat så har'e äntligen börjat ett program i min smak. FRÅGA OLLE DOKUMENTÄREN !!! Första programmet som var i torsdags visade en svensk porrfilmsinspelning. Ååå, jag satt med skämskudden flera ggr och tyckte det var döpinsamt. Men det var askul å se hur det går til (som om man inte visste det *S*). Allt kändes så himla billigt...men hur avancerat brukar porr va egentligen ? Muppiga repliker (som kunde skippats för folk är ändå bara intresserad av själva knullet) gör att man fnissar gott istället för att bli på myshumör.

En sak lärde jag mig ialla fall. Dom "bättre på" killens sprut genom att spruta tapetklister *HAHAHA*. Inte har jag tänkt på tapetklister som sperma (vem har det ??) ASFULT !!!!!

Hur som helst, det var skitkul å se, och filmen dom gjorde kändes ungefär lika proffsig som jag på en fotbollsplan. I nästa program handlar det om horor. Ska bli kul å se "vanliga" (inte fan är dom VANLIGA om dom är horor !!!!) svenska brudar med man, barn och hus som jobbar som fnask på kvällarna. Sinnessjukt men ska bli spännande å se. 

Nu blir'e duschen - sen blir'e trökstäda !!!


Glömde nästan bort...

...att det är helg :) För er som undrar (ser på statistiken att jag fått lite nya läsare) så bloggar jag bara fre-sön... fast ibland lite mer...mitt i veckan å så (Maria FUSKAR ibland !!). Detta för att jag förut hade en blogg som jag ägnade alltför många timmar åt per dag så familj och annat blev lidande. Nu låter jag inte bloggen ta över mitt liv utan håller mig till lite uppdateringar på helgerna.

Igår var jag med Tindra på sjukhuset för kontroll. Dom kolla EKG å alltdär till, blodprover och UL av hela lillhjärtat. Allt såg oförändrat ut vilket är bra, så nu blir'e ny tid om 6 månader. Efter sjukhusbesöket for vi en snabbis till Birsta. Hann in på Cervera å hejja på Malin och köpte även en sketasnygg ljusbricka och en mycket praktisk avokadoskärare :) Sen vart det go'lunch. Jag åt en sallad med soltorkade tomater och keso (hurra vad jag är nyttig) och lillgumman valde pannkisar med grädde och sylt. Sen shoppa vi lite. Nya höstjackor till småtjejerna, stretchbrallor till mina fettoben, 3 toppar att dölja fetkroppen i, å så ögonbrynsfärgning, en ögonskugga, ett par örhängen å lite annat tjafs. Mysigt att bara vara jag å Tindra.

Åååå...nu vart det ett sånt där trökigt inlägg som bara handla om vad man gjort. Jag som har så mö tankar å funderingar... jaja det får bli senare ikväll. Ska slänga gullungarna i säng nu nämligen. Tills vi hörs - håll tillgodo med lite pics =)


Kolla in värsta läckra ljusfatet !!


Hittade denna coola tröja på Cubus. Tyckte det var ashäftigt med dragkedjan... la upp tröjan på strykbrädan så ni skulle få se halsringningen...för annars var'e bara en vanlig svart top typ...


KappAhl vart jag en dryga tusing fattigare men fick bla med mig dessa toppar hem :)


Asdålig bild... hur som helst så var denna cremögonskugga skitsnygg på !!!! Asså på ögena ;-) Från Max Factor. 110 riksdaler på Kicks. Som hittat.


Nu ska brynen fixas å öronen glänsa :-)


Just det...mina nya promenixskor. Skulle ju gå VARJE dag men jag har ändrat mig till varannan. Sååååå typiskt mig. Men bättre än inget !


Å så avslutningsvis en hemsk bild på mig... putande underläpp (varför lixom ??) rynkad panna å utfällda näsborrar. Kan inte bli möe värre men det bjussar jag på en freda' som denna.


Så sjukt roligt

Ja jag vet att det är gammalt men jag tröttnar aldrig. Det här är så jäkla sköj å jag skrattar lika gött varje gång ! ÄLSKA !!!!


Härliga vardag !!

Nu måste jag säga några ord om den dagliga vardagen, eller vanliga vardagen eller vad man nu vill kalla det. Överallt läser/hör/ser man folk som gnäller på sina liv, det vill säga vardagen - för det är ju det som livet är till största del. "Ååå vad jobbigt att hämta barna, laga mat, natta, städa, diska, tvätta etc. etc. etc.". Men jag säger bara VÄLKOMMEN TILL VERKLIGHETEN. Asså vad förväntar sig människan egentligen ?? Ett liv i lyx och glamour, där man ligger på en sandstrand med en ung herre som viftar med ett palmplad över dig och serverar paraplydrinkar ? (hmmm...lät inte så tokigt faktiskt *S*)

Även stjärnor har en vardag (tror jag *fniss*). Madonna fick nog oxå torka sina ungar i röven och steka falukorv till middag när dom var små *eller inte*. Nä men okej då, en del har nog en helt annat vardag än största delen av befolkningen, men asså vad är problemet egentligen ? Vad vill då den som klagar ? Jag tycker oxå att det är skittrökigt å tvätta och plocka ur diskmaskinen, men att hämta barna från skolan å fixa mat...lixom vad trodde man ?? Att barna ska ta sig hem själv och simsalabim så knäpper man me fingrarna å härlig mat står klar på bordet ? Glada barn gör sina läxor, borstar tänderna och somnar på studs... Det lät ganska gött iofs, men jag är en av dom som accepterar vardagen utan att gnälla alltför mycket.

Sen tror jag att det är lätt att man hamnar i en ond cirkel, där man låter det trökiga i vardagen ta över. Det är då som det är så viktigt att lyxa te det lite emellanåt, och bryta det vardagliga mönstret. Jag är skitbra på det :) Det får jag höra ganska ofta oxå *stolt*. Det kan va allt från ett glas rött på soffan en tisdagskväll till att laga en gourmemiddag en vanlig måndag, och mysa te det riktigt när barna lagt sig med tända ljus, vin, go'mat å en jädra massa hångel *S*.

Sen har jag blitt bättre på att göra saker tillsammans. Jag å min älskling har varit på SPA, farit ensamma ner till Sthlm, varit på nå shower m.m. Näst på tur står en kryssning till Finland, som iofs är jobbrelaterad då det är en mässa med vår matleverantör, och 2 helger efter det bär det ner till hufvudstaden för att se på en NHL-match i Globen som jag bokat sen länge. Avskyr hockey men vad gör man inte för sitt hjärta ??

Jag tror att mycket av dessa saker gör att jag älskar det vardagliga. Jag har inget emot måndagmorgnar med skjuts till skolan m.m. Jag har inte heller nått emot att steka pannkakor till kvällsmat eller skjutsa barna till kompisar. Klart jag är trött som en gnu emellanåt och bara vill spy på allt, men så vet jag att man snart ska hitta på nått lite extra å då känns allt så himla mö bättre. Å sen förväntar jag mig inte så mkt mer av livet heller. Har aldrig trott att livet är ett liv på rosa moln där man får allt serverat. Jag har alltid fått jobba och ta ansvar, kanske är det min uppväxt som gjort mig till den jag är ? Förmodligen...och jag har verkligen haft VÄRLDENS BÄSTA BARNDOM.

Shit vad seriös jag vart ;-) Men jag kände att jag bara måste skriva nått. I alla sånna där frågespalter typ står'e sånt jävla gnäll från morsor (framförallt) som gnäller. Å i div. bloggar gnäller allt å alla över hur jobbigt det är att byta blöjor, laga mat m.m. Jo men hallå varför skaffa ni barn då vill jag bara fråga. Men nu har jag fått skriva av mig lite och allt känns så mycket bättre.

Idag slipper jag det trökiga (som jag egentligen tycker är askul) att laga middag, för vi är bortbjuden =) Sen ser jag fram emot lovley monday i morgon *ASG*. Alltid retar det nån ;-)

Nån som är sugen på vitlök ??? (OBS: Det är INTE jag på bilden, om nu nån trodde det *S*)




En dagens tack !

Varsågod alla sugna...här bjussar jag på en DAGENS ;-)

Klädsel: Skabbiga, noppiga stretchbrallor. Svarta. Tur dom inte syns när man står bakom kassan. Fultrosor (kommer ändå inte orka med nått hallaballoo ikväll *fniss*, svart as-skön bh (enda som är nått å ha idag) och en ganska fin tröja som jag köpte för hela 80:- i Ullared. Här snackar vi glammiga morsan *NOT*

Doft: Sarah Jessica Parker - Lovely (en av mina favvosar)
 
Vill: Hångla

Vill inte: Äta nyttigt & motionera

Måste: Äta nyttigt & motionera

Humör: Halvdeppig (vet inte varför...bara äääär)

Längtan: Att få komma hem till min sköna säng

Känsla: Trött

Saknad: Min kära mormor och morfar som bor alldeles för långt borta :(

Bästa: Att jag ha det så jäkla bra helt enkelt =)

Sämsta: Att hur jag än vänder å vrider på allt så har jag fetröven bak å hängmagen fram ;-)

Hahaha - asrolig reklam ju !


Just det - EYELINERN !!

Höll på å glömma...nån fråga vad det var för märke på min asläckra eyeliner (på bilden en bit nedan). Jo det är Nouba, och jag har köpt den på Kicks för 160 kr (tror jag). Finns grymt snygga färger å jag ska köpa fler. Har en grön å en rosa, och dom verkligen lyser upp ögnen. Dösnygga med andra ord :)


Saknar "Outsiders"

Höjdpunkten på veckan var förut på måndagar, när Kanal 5 sände mitt favvoprogram "Outsiders". Jag fullkomligt ÄLSKAR att titta på tokiga, galna, konstiga, udda och sjuka människor. Destå sjukare, destå roligare. Har googlat lite men inte hittat att nån ny säsong ska börja. Någon som vet ??? Tänk vad man skratta å njöt när programmen handlade om Ponyplayare, sånna där "härskare" som hade en slav som gick å slicka golven hemma åt dom, nudister, sånna som pöka med allt å alla (swingers) å sånna där polygamister (hette det så ??) vilket betydde att dom hade förhållande till höger och vänster, (läs i klartext: knulla med allt å alla).

Jag är så jäkla normal (jo det är sant) så jag tror det är därför jag tycker det är så kul att titta på sånt där. För att det är så långt ifrån mitt liv man kan komma. Jag är inte tråkig, nä långt ifrån, men nå S&M å annat kinky känns liksom sjuuuukt avlägset. Lever ett ljuvligt Svenssonliv med karl, barn, hus, bilar, djur, jobb och goa vänner. Helt underbart och jag skulle inte byta bort det mot något annat. Men f-n vad kul det är å garva å fetton som sitter på smalisar och dessutom får betalt, tjejer som klär ut sig till häst och killar rider (!) på dom, dvärgar som ligger med jättemänniskor osv.

Så SNÄLLA kanal 5... ge mig meeeeeer :)



Oooo vad fräscht !!!  *NOT*


Det dofta nybakat

Har precis tagit ut en plåt med rykande färska wienerbröd. Tror ni det luktar nå gött eller ?? Som tur är så är jag inte vidare sötsugen på morgonen så det är inga problem att låta bli. Är inne på min 3:e kaffemugg och funderar på vilken frulle man ska stoppa i sig. Fil och banan... en go´macka... frukt...?? Ja vi får se...

Tänkte på det jag skrev i förra inlägget och svaren jag fick. Självklart måste man få ha sina egna problem och inte hela tiden tänka på att andra har det värre. Då skulle man ju gå omkring och mår dåligt hela tiden. Däre,ot så kan man ta ett djupt andetag någon gång emellanåt, och verkligen ägna en tanke åt dom som har det värre än en själv. Tänka på att det faktiskt finns många därute som har större problem än fläsk som inte går å banta bort.

Jag har 2 stora problem, som för MIG är gigantiska. Det första är att jag är ett fetto och aldrig lyckas att gå ner i vikt, och det andra är att jag hatar mitt utséende. Så det är väldigt ytliga problem, jag vet :) Jag har en underbar familj, världens bästa jobb, fantastiska vänner... så problemet är bara mig själv.

Jag överlever tack vare humor. Jag skämtar om mitt utséende och min vikt, och det gör livet så mycket enklare. Varför gå å gräva ner sig och va deprimerad när man kan va glad och skämta lixom ?!

Pusselipuss måste jobba lite nu - men vi hörs under dan :)

Ge mig livet tillbaka !!!

Fastän det inte är helg, så tänker jag fuska mot mig själv och skriva ett litet inlägg ändå. Jag vet att jag är en ganska humoristisk person, gillar tokigheter, anses kanske inte alltid som vidare seriös, men den här bloggen innehåller å andra sidan inte så mycket privata saker, där jag skriver om kanske mer allvarliga saker, utan jag har valt att ha detta som en ganska lättsam blogg. Hur som helst, NU ska jag vara allvarlig för en stund
*hör å häpna*

Sedan några veckor tillbaka följer jag en helt fantastisk tjej som har en helt fantastisk blogg. Fast egentligen är inte allt sådär fantastiskt som jag vill berätta, för denna tjej lider av en svår sjukdom (ALS), så trots sin unga ålder (23 år) måste hon var dag kämpa oerhört, och hennes liv har blivit en kamp mot klockan.  

Hon har bara en endaste önskan och det är "Ge mig livet tillbaka" - vilket oxå är namnet på hennes blogg där hon öppnar upp sig fullkomligt och delar med sig av
sin kamp, sin vardag, sitt liv.

Jag skäms över mig själv när jag skriver och klagar över min övervikt eller mitt torra hår. Asså jag har ett underbart liv, jag är frisk (?)...jag kan gå på toaletten själv, jag kan klä på mig, jag kan gå på stan... sånna där saker som man tar för given. Blir förbannad på mig själv. Hur f-n kan man sitta å gnälla över sånna ytliga saker som utséende, när det finns så många människor som kämpar för det enda som egentligen betyder något. Rätten till ett "normalt" (vad är det egenligen??) liv !!!

Men jag får väl försvara mig själv genom att tycka att det kan behövas lite humor mitt i allt elände. Om alla skulle vara tokseriösa hela tiden skulle det bli väldigt tråkigt. Jag hoppas jag kanske kan roa någon, ge någon en gott skratt och få en människa någonstans till ett léende. Det skulle betyda jättemycket.

Så därför kommer jag fortsätta min blogg i sann "Maria-anda". Men jag vill ändå förtydliga hur jag EGENTLIGEN känner, och det är just det att när allt kommer till kritan så spelar det inte roll om man väger 50 eller 100 kg, om man har finnar, stripigt hår eller vad det nu kan vara. Rätten till ett "normalt" eller i alla fall väldigt BRA liv -
det borde ALLA ha.

Extra stor kram till dig Malin S, om du nu läser detta.
Och till alla andra - gå in och läs denna härliga tjejs blogg.

~ GE MIG LIVET TILLBAKA ~


RSS 2.0