Sugen...

just nu är jag sugen på en massa saker...nämligen på:

* Iskallt vatten

* att komma hem så jag kan slita av mig lite kläder

* att lägga mig på en filt på gräsmattan å läsa nå sagor för mina barn, samt lite skvallertidning

* att få smarra på en halvsmält glass

* hångel med min älskling

* chips å dip...

Det mesta går att åtgärda ser jag... förmodligen kommer lilla listan att vara avbockad ikväll. Tur man inte har nå större krav och önskningar =) Och varför har ingen uppfunnit kalorifria chips och kalorifri glass ?? Som ändå smakar som vanligt såklart ;-) Skulle lätt ge ett NOBELPRIS i...smarthet...(finns det ?) *S*

Haha, nu sitter jag och skuttar här på min höga stol bakom kassan. (har så ont i ryggen att jag måste få sitta ibland)Melodifestivalvinnaren får mig på så jäkla bra humör. Älskar den låten !!! Vilken syn...om nu nån såg mig...tur att jag är ensam just nu *S*

"aaaaajm in löööööv, in a fääääääritääääääjl"


 



Fullt upp igår...

Så då blir'e lördagsbloggning istället. Tusiken (hur muppigt låter inte det då?) vilket härligt väder det är idag. Typ 25 grader varmt, klarblå himmel och strålande sol. Och så står jag i butiken å jobbar *SUCK*. Ibland är det inge bra å va egen. Fast iofs hade jag ju kunnat leja bort helgpassen men då blir jag för snål och vill jobba själv för å slippa betala dyr lön =) Så är det i början... men sen ska jag njuta, päsa å slappa ...å låta andra göra jobbet medans jag själv håvar in pengarna *HAHA*

Vi var på cirkus igår. Cirkus Brazil Jack... faktiskt ganska roligt, annars har jag inte varit så mö för cirkus. Jag har liksom aldrig fattat grejen med clowner. Inte ens när jag var liten skrattade jag åt clowner - jag lovar !! Är det kul när nån halkar på ett bananskal och får en tunna vatten över huvet ?? Alla barnen tokskrattar och viker sig dublla och nästan kiknar av skratt, medans jag skruvar på mig och undrar vad det är som är roligt ?? När jag var liten skrattade jag åt ungefär samma saker som jag gör nu. Ironi, skadeglädje och annat...huuuu vilken hemsk änniska jag är...eller ? Jag läste MAD...minns ni den ?? Totalt sjuk tidning. Minns en karaktär som hette FAT-MAN (parodi på Batman). Honom gillade jag, och kunde tokskratta åt. (Kanske för att jag kände igen mig själv i den FETTO-FETA gubben)

Var på cirkus med en klasskompis när jag gick i lågstadiet...minns inte riktigt när det var. Minns att jag låtsasskrattade åt clownerna när dom hällde sockerdricka i varandras byxor. För att inte verka konstig *S*...fast egentligen tyckte inte alls det var kul. På den tiden skrattade jag även åt fisar... samma som nu med andra ord *haha*...

Men vad ÄR kul egentligen ?? Roligast är människor som är roliga...utan att veta om det själva. DET är humor det !!
Ett sånt exempel är ju Färjan-Håkan tex...


Nu fuskar jag igen...

Fredgasbloggerskan bloggar fastän det är söndag. Men jag hade så lite tid i fredags juh !! (ursäkten går till mig själv). Tänkte på en av kommentarerna nedan. Att man här i Sundsvallstrakten säger OSTKROKAR till ostbågar. Men hallåååå...det låter så sjukt fult, så jag kommer aldrig börja säga det. För det första: läs på påsen !!!! Cheese Doodles = Ostbågar !! Vart fan står det krokar nånstans ?????? Jaja...man får ju säga hur man vill - som mina kloka barn säger. Det roliga är att när dom pratar med mig så pratas det "lackriss" och ostbågar, men när det pratas med pappsen är det "ostkrokar" och laaaakrits *S*.

Igår var vi ut med mamma (som är här på besök) å käka Indisk mat på Sundsvalls Tandoorihouse. Sjukt göttigt och jäkligt spännande eftersom det var smaker man inte var van vid. Mintsås tex. Kanske ingen favvo direkt men å andra sidan lite kul eftersom man annars alltid beställer en klassisk fläsk-bea till en köttbit. Jag åt vitlöksmarinerad kyckling och grönsaker, saffransris och mintsås + friterad lök. Mumma !!!! På kvällen vart det senaste Wallander, ryggläge, pepparchips och Cheese Crunchers. Möööö goáre än vanliga ostkrok... HAHA skoja bara - OSTBÅGAR !!!!

Med andra ord betyder det att jag byggde på ännu nån centimeter på mitt späcklager *suckar djupt*

Idag ska jag börja motionera *HAHA* Jo men visst. ELller motionera och motionera...ska börja promenera i den takt jag klarar (med tanke på mitt onda ben). Jag har anmält mig till Vårruset och nej, det är inte århundradets största skämt, utan fullaste sanning. Det är ett gäng från mitt gamla jobb som skall gå, och när dom fråga om jag oxå skulle va tänkte jag "men vad fan - klart jag ska". Så nu ska fetto-Fia masa sig runt 5 km  bland smala smärta brudar. kommer förmodligen vara den med sämst kondition, fetast av alla och svettigast i gänget. Men det skiter jag i, för jag SKA ta mig runt dessa ynka (???) 5 km.

Nä, nu är klockan 19 och dörrarna till butiken är öppnade. Dax å gö lite nötta =) Ska jobba 10-22 så min dag är räddad. Slipper bekymra mig över vad jag skulle hitta på annars en dag som denna. Strålande sol, klarblå himmel...sommar i luften. Vad är väl det mot att stå inne i en butik hela dan ?? *S*

Puss på er ;-)


Även snygga kändisar svettas =)

Olika uttal

Häromdagen på Mix Megapol diskuterades det hur man uttalar vissa ord. Skrattade som vanligt gott åt det härliga "Äntligen-Morgon-gänget" och kunde inte heller låta bli att fundera över hur JAG säger vissa speciella saker som folk i min omgivning reagerar på. Sen jag blev norrlänning får jag ju mer kommentarer än förut såklart - eftersom det som är normalt att säga i Borås, inte är lika normalt att säga här =)

Jag säger tex KEX och uttalar k:et som när man säger typ KÄR eller KYSS. Inte K som i KONSTIG asså. Här i norr skrattar dom åt mig när jag pratar om KEX-choklad på mitt vis, medans jag tycker att det låter som värsta stockholmarn när man uttalar kex med Knäpp-K.

När jag säger LAKRITS så uttalar jag det "LACKRISS" ungefär, och det får oxåfolk att titta konstigt. Här säger man LAAAKRITS, och det låtter så muppigt korrekt på någe vis tycker jag =)

På Mix Megapol dividerade dom oxå om orden Entrécote och jag säger "ANNTRÄKÅÅ" medans vissa hurtigt säger ANNTRÄKÅTT... Asfult tycker jag.

Men det är så sjukt kul med dialekter och uttal, men självklart tycker jag att det JAG säger låter bäst *S*. Lööööööv it. Själv vette fasen vad jag har för dialekt längre. Borås-Timrå-blandning...


Vilken sjuk låt...

Hur kan man komma på en sån här text ?? Okej...JAG skulle faktiskt kunna komma på det *HAHA*. Men så finns det ju en anledning till att jag INTE är låtskrivare oxå *S*. Muppigare sound och fulare text får man leta efter, eller vad sägs ??


*ASG*

Vilken vecka

Kort summering av veckan som gått. Sjuk dotter...ännu sjukare dotter...sjuk dotter...och sjuk dotter...som förhoppningsvis är på bättringsvägen. 7-åringen är inne på 10 dygnet med feber, men efter akutbesök med blodprover och diverse undersökningar är det nu konstaterat att det INTE är något allvarligt utan ett virus som heter CVM. Långdragen feber tär på min lilltjej, men nu känns det bättre då jag kan släppa tankarna på cancer å annan skit. Idag har hon "bara" 38,3 i morgontemp så jag tror hon är på bättringsvägen *hoppas hoppas*.

Gjorde en storhandling på favvoaffärn (förutom min egen då'rå *S*) Ica Maxi (=kärlek) och handlade det mest onödiga man kan tänka sig. Hittade Prinsesspasta, som jag helt enkelt inte kunde motstå. Tror jag betalade 31,50 kr för 250 gram. Helt sinnessjukt med tanke på att man kan köpa 1 kg pasta för typ 5 spänn...men vad fasen. Mina småprinsessor blev överlyckliga (såklart !!) och jag lovar att när vi tillagar denna lyxpasta (?) ska den inte slafsas ner som vilken pasta som helst, utan ätas med omsorg och varje tugga skall njutas långsamt. Haha tjena vad bra det kommer gå *NOT*.


Dyyyyyr mat ;-)

Vågar jag berätta att jag dessutom köpte Hello Kitty glass för ockerpris ?! Vanliga, tråkiga hallonglass-pinnar men på förpackningen är det Hello Kitty. Samma pinnar kan man typ köpa för 14,90,- men här slänger man glatt (nåja) upp det 4-dubbla för att papperskartonen har en jävla katt på sig. Man tycker att glasspinnarna åtminstone kunde va formade som fucking-Kitty men nej då...man betalat för kartongen. Men återigen, vad gör man inte för sina älsklingar. Kan tillägga att jag inte brukar falla för sånna här trix men med supersjuk dotter så blir man lite softare och vill skämma bort henne lite extra så då får det kosta vad det kosta vill. Å speciellt mö pengar är det ju inte i slutänden ändå =)

Så då vet ni vad vi hittar på idag. Prinsesspasta och Hello Kitty-glass =)

På måndag är det banting igen =) Eller bantning...nä jag skoja bara. Sån skit pysslar inte jag med. Men med tanke på att jag snart inte kommer i ett endaste par av mina brallor (som en del dessutom är i stretch !!!!) så är det dax att jag börjar tänka på vad flöt jag stoppar i mun + att jag MÅSTE börja prommenixa lite. Iaf vad mitt onda ben klarar av. Men ni som följt mig förut vet ju hur bra det brukar gå *NOT*.

Nu ska jag och la'familia ta en skogsprommis. Ska plocka kottar och se om vi ser nån björn =)
Hörs mer under dan. Puss & Kram !


Pappsen har varit fram med klippmaskin på sonen. Han är mäkta stolt över sin nya sommarfriss =)

Nytillskottet

Senaste tillskottet i vår härliga familj =)


Välkommen Molly !

Jag veeeeet att det är lördag !!

Men jag hann inte skriva allt jag vill igår, så därför kommer jag göra det idag istället. Datorn hängde sig typ 118 ggr, och flera inlägg gick aldrig att lägga ut utan försvann i tomma intet (cyberrymden ?? Nördord dessutom !!)

Eftersom jag var elak nog att lista vidriga röster igår så känner jag att jag även måste lista dom mysigaste och härligaste rösterna. Egentligen finns det hur många som helst som jag njuter av att lyssna till, men jag ska ge mig på ett försök att göra min egen topp 5, utan inbördes ordning.

* Bengt Magnusson. Asså jag är såå svag för riktiga mansröster. Han låter djup och mysig på samma gång.

* Rolf Lassgård. Tja...oxå en riktig karlröst. Speciellt när han pratar lite dovt *mmmm*

* Mark Levengood. Med tanke på att 2 finnar ligger på "hata-listan" känns det rimligt att klämma in en på gilla-listan oxå. Mark är för övrigt den enda finne jag tycker låter mysig.

* Mikael Persbrant... å utan att säga för mycket så är det inte bara rösten jag gillar hos denne karl ;-)

...kommer inte på nån mer just nu...vart ju bara 4 *suck*...


Här får ni lite mer av min favvohumor:

Mätt i fettomagen

En ganska nyttig lunch är precis avnjöten. Dinkelpasta, brysselkål och ungsbakad lax med cremefraiche och citron. Det satt inte helt fel. Ska fortsätta min "operation-städa-barnens-garderober-och-slänga-bort-allt-gammalt-urtvättat-och-trasigt". Lådorna och garberoberna är överfulla, så nu jäklar rensas det för fullt. Har varit ute en sväng och gosat med vår nya familjemedlem Molly. Hon är så himla underbar. Mysig som få och söt som en...killing ;-)

Jag har föresten ändrat min uppfattning om Alex Schulman. Från att tidigare ha varit ett av mina största hatobjekt så har han blivit lite av en idol för mig. Eller tja, där tog jag i, men jag sympatiserar i oerhört mycket han tycker och tänker. Sajten 1000apor har lockat fram mängder av skratt hos mig, och jag är inte sämre än att jag tar tillbaka det mesta dumma jag sagt om Alex. Har dock kommit fram till att det var när han var ihop med mediahoran Katrin Schulman som jag hatade honom som mest. Henne tål jag fortfarande inte så det var liksom hans räddning. Att slita sig loss från Sveriges näst vidirigaste människa (Linda Rosing kniper nämligen förstaplatsen).

Bara en sån sak som att lista Sveriges vidrigaste röster *HAHAHAHA* det var skitsköj. Sen håller jag INTE med om att Väder-Tone har vidrig röst. Jag är grymt svag för norska så hon tillhör en av mina favvoröster måste jag säga. Men nu ska inte jag va sämre än Alex utan göra min egen "Sveriges-vidrigaste-röster-Lista", så varsegod:

(utan inbördes ordning)

* Rolf Skoglund Snor denna från 1000apor. Och håller med om att hans röst är disgusting.

* Kristina Lugn. Behöver inte förklaras närmare.

* Tove Jansson (Behöver jag tillägga att jag avskyr mumintrollen ??)

* Finnen som pratar i P3 morgonpasset (Patti ??? Hur fan kan man hetta PATTI ???) . *Ryser av obehag*. Fick mig att skippa P3 och helt övergå till Mix Megapol.

* Anette Kullenberg, även denna snodd från Alex, men vad fan. Håller ju med så grymt mycket !! Hon låter som en pundad gammkäring !!!

Vad har ni för hatröster ?? Vore kul å fylla på listan.



Bjussar lite på min asroliga humor, eller hur ;-)

Åååååååhhhhh....mmmm....härligt !!!

Jag fick sovmorgon !! Vaknade 10...utsövd för en gång skull. Lövely !!!! Kände mig dyngig som en fetgris å tog en skön dusch, sen en köpp kaffe å nu är man som fölk igen. Är ledig förmiddag från butiken, och njuter av varje sekund hemma med mina älsklingar som får va lediga idag.

Idag tycker jag att alla pedofiler ska hängas, och att fölk som inte har nå hyfs i kroppen borde låsas in. Bara så ni vet ;-)

En kille frågade mig häromdagen "har du målat tånaglarna ?" Eeeehhhh...näe det har jag inte svara jag fårvånad. "brukar du inte göra det ?" undrade han varpå jag svara "jodå...det händer". "Får jag se på dina tår ?"...

Kan tillägga att det INTE blev nån tåvisning. Inte ens mina nära och kära får se mina fula, fula, hemska tår. Har verkligen fobi för fötter, och framförallt för mina egna. Jag har världens största fötter. Breda, långa och totalt okvinnliga. Storlek 41 om jag har tur. Inga finare modeller utan bara ankfotsmodeller funkar. Tårna ser ut som tjocka potäter och är verkligen totalt osexiga (vem fan tycker fötter är sexiga föresten ?? Äckliga fotfetichister...hur d nu stavas...kanske)

Från fötterna och raskt uppåt...läser om brittiska Norma Stitz som har världens största naturliga lökar. Säger bara aaoouusch... Fasen vad tungt det ser ut. 18 kilo pattar å släpa på. Inge kul kan det va. Här går man å gnäller över sina egna häng-sladder-tungtuttar, å får se stackars Norma som mer ser ut att ha en gigantisk jättemage. Asså jag är ganska emot tuttoperationer men i hennes fall - OPERERA dig !!!! Stackars, stackars axlar å rygg.



Hörs om en stund igen =)

Ses om en vecka då'rå

Ville bara säga Hejdå för den här gången. Ska se om jag har tid (och kunskap) att snygga te bloggen lite i veckan, men nå skrivande blir'e inte förrän på fredag. Lovat är lovat ;-)

Just det. kom på en sak. Jag följer inte Robinsson. Är jag typ ensam om det med ?? minns på "den gamla goda tiden" (andra käringavarningen idag !!!) Martin Melin, Kent, Emma, Zubeyde... (minns fasen inte fler)... då var det ju asspännande ju. Det kanske det är nu oxå...men jag har inte sett ett enda avsnitt. Kan bero på att jag jobbar varje helg ;-)

Jag vill oxå va med i Robinsson !!! För å tävla ?? För å synas i tv ?? För att få va med om äventyr ?? NEJ NEJ NEJ !!!!! För å bli smal såklart ;-)

Puss & Kram på er

Haha, rida på en penis =)

Tack för tipset Sofi. Tror jag skrattar ihjäl mig. Faaaaaan vad fult å rida på en stor pille asså *ASG*. lova att du tar många bilder å skickar dom till mig sen så jag kan lägga upp i bloggen ;-)


Nu blir'e åka av *NOT* (för mig iaf) *S*

Nu känner jag att jag måst kommentera lite radioreklamer som man är måttligt less på. Har ni hört på Mix Megapol, om Matservice.se ?? Kanske är det bara här i Sundsvall, med tanke på att reklamen körs lokalt, men skitésamma... jag som har radion i bakgrunden hela dagarna stör mig nått enormt på när karl i reklamen säger "köttbullar". Ååååå...man kan ju iofs störa sig för mindre, men efter att ha hört karl som låter som en flåsande kåtgubbe säga "köttbullar" på sitt alldeles sliskigaste vis så blir man less. Reklamens budskap är att man kan köpa mat på nätet, och frun ringer hem till sin karl som sitter vid datorn, och säger till honom att hon blir sen hem å ber sin gubbe att handla. "Glöm inte att köpa köttbullar oxå" säger tjejen glatt. Kåtkarln (som han låter som !!!!) säger "köttbullar" på det mest vidriga sätt man kan tänka sig. Tycker jag iaf *HAHA*. Ja visst är'e intressanta saker jag skriver. Guuuud vad jag älskar att blogga =)

Är det föresten bara jag som skiter i Hockeyn ?? Är visst nån viktig match ikväll (final ???) som alla pratar om och jag bara "ååå vad intressant *gäsp gäsp*".  Tur man jobbar så man slipper se skiten. Är så ointresserad av sport som man kan bli. Kan föresten göra en liten lista på vad som roar min själ en tv-kväll. lovar att sport INTE kommer finnas med.

* Grey's Anatomy. Seriernas serie. Finns inge bättre. Skulle kunna se det dygnet runt

* Desperate housewifes. Underbart...nääästan lika bra som GA. Men bara nästan ;-)

* Sanningens Ögonblick. Älskar när folk gör bort sig.

*Sjukhuset, Dr. Åsa, Fråga Doktorn (kärringvarning ??) och Diagnos Okänd. Älskar allt som har med sjukhus å sånt å göra.

* Förlossningskliniken, Riskfall Specialförlossningar, House of babies... förklaring överflödig =)

*Dokumentärer om annorlunda människor (typ Outsiders)

För er som följt min gamla blogg så lär ni inte förvånas över mina favoriter. Att jag är universums största GA-fan är ingen hemlighet, och jag tror fortfarande nåstans att Meredith, Mc Dreamy och dom andra finns på riktigt *S*. Jag har ju alla avsnitt på DVD-boxarna, och jag har sett varje säsong (utom den som håller på nu) 4 ggr. Och jag är ändå inte less. Behöver en liten GA-dos varje dag tror jag ;-)


Ful blogg...

Gillar verkligen inte detta utseende eller teckensnittet här på bloggen, men icke-data-nörd som jag är så har jag ingen aning om hur man snyggar till bloggen. En jättegulig tjej hjälpte mig med förra...kanske ska höra med henne igen...

Vet ni vad som är livsfarligt ?? Ormar ?? näee...inte här i Sverige i alla fall ?? Att ramla nerför ett stup ?? Kanske...men farligast av allt, är att smaka på kulglassen och de asgo'a såserna, för då är man beroende. Fatta hur gött det är med pecannötglass och noisettesås och vit chokladsås. Eller gammaldags vaniljglass med saltlakritssås *dreggel*... Fr.om i morgon ska jag förbjuda mig själv att så mycket som peta på glassen. Ska bara sälja till glassugna kunder, men INTE "unna mig" (=hatuttryck) typ 118 glasskulor om dan. Inte konstigt att brallorna jag skrev om tidigare satt som körvaskinn.

Här kommer en mycket kort intressant lista på saker jag skrattar åt för tillfället:

*  Pinsamma "Färjan-Håkan"

* Jessica -det mesta hon säger...( och för er som inte vet vem hon är så är hon en vän, samt anställd av mig )

* Ballar av stål (Kungprogram på 5:an) SJUUUUKT bra !!!!

* Muppiga folk som tror dom är värsta coola

* En pinsam sak jag gjorde när jag TRODDE att jag var själv i butiken.... Tänker INTE berätta vad jag gjorde, men om jag säger såhär... Jag ville krypa ner under jorden när jag insåg att en kund (kille !!) stod å stirra på mig. Daaaah...såååå pinsamt !!!!!! Hädanefter ska jag alltid uppyträda som om det är fullt med folk här...jag lovar !!!!!

Snacka om att jag garvat många ggr åt denne karl =)


Äntligen fredag, och jag "får" blogga =)

Ja det är ett löfte som jag gett mig själv. Att inte låta bloggen skapa mig dåligt samvete, vare sig gentemot mig själv eller mot er läsare. Därför blir'e helt enkelt så att jag varje fredag fyller min blogg med allt vad jag känner för. Denna blogg kommer dock att utelämna min familj och mitt privatliv (i största möjliga mån) men innehålla det som alltid snurrar i mitt hövve, d.v.s. ...ja det lär ni märka ;-)

Hänt sen sist då...tja, om vi börjar med den eviga bantningen så kan jag bara säga - No, no no... tror jag är späckigare än nånsin för jag har inte haft nån motivation (som vanligt) att ta tag i nån viktnedgång. Igår tex, sprang jag in på Lindex en snabbis och hitta ett par capribrallor. Tog en storlek större, för jag ville ha några som sitter lite löst över fettolåren. Jo men tjena...hur tror ni dom satt ?? Som ett jävla korvskinn !!!! När jag höll upp brallorna framför mig tänkte jag att, dom här kommer sitta jättelöst och säckigt (såg ut att passa någon med större röv än sånna där fettobrudar som squashar). Jaja, hur som helst, jag ÄR så stor..uppenbarligen eftersom brallorna satt åt som tusan. Nog fick jag på mig dom, men nå löst vart de'rå inte :-(

Har funderat på massor av saker och det har nästan kliat i fingrarna eftersom jag inte skrivit nått på så länge. Jag drömde tex en helt sjuk grej häromnatten. Tänker inte beskriva i detalj utan bara berätta att det handlade om att "my love" var med en annan brud. Hur tror ni jag reagerar när jag vaknar ?? Jo, jag är asförbannad på brudjäveln jag drömde om. Känner att jag vill mörda henne, trots att hon är fullständigt ovetades om min sjuka dröm, och heller aldrig för den delen skulle vara en konkurent *S*. Går runt och retar mig hela dan på subban som min karl "var med". HAHAHA - sjuuuuuuk dröm som sagt !!!


Haha, "skillnaden mellan Tahitit och USA". Själv skulle jag vilja säga "Skillnaden mellan Tahiti och Hässjö" *ASG*

*****************************************************************************************

Saker jag ALDRIG skulle göra, om jag så fick betalt:

* Använda bikini

* Hoppa bungyjump

* Rida på en sådär låtsastjur (finns det nå fulare ??)


***********************************************************************************************

Hörs senare...fredagen är ju lååååååååååååång ;-)

Jag har börjat blogga igen...

Men det här är ingen vanlig blogg, utan en FREDAGSBLOGG, vilket betyder att jag enbart kommer att blogga på fredagar =) Nu är det iofs söndag, men jag ville liksom förbereda er på vad som komma skall *haha*. Och jag kommer va toknoga...INGA INLÄGG förutom på fredagar...och INGENTING personligt eller om familjen utan bara om MIG, mina tankar, funderingar och tycken. Å så massa tokigheter förmodligen ;-) Så välkommen till Marias fredagsblogg ! Vi hörs på fredag !!

RSS 2.0