Helgen till enda...

Söndagkväll och jag sitter här. Slökollar lite på Parlamentet...lite småkul. Jobbade till 20-tiden ungefär. Lillbubben har ju varit med faster sin i fjällena å åkt skoter, å det var sååå mysigt å få hem han idag :) Tänkte bjussa på lite bilder från gårdagen, då vi var på Folkets Hus med tjejerna.


Min fina prinsessa. Synd bara att skärpan vart så dålig...



Finaste, duktigaste tjejerna. Tindra och Wilma får en ros efter uppträdandet.


Svettiga, stolta och glada flickor =)


Småtjejerna fikade och tittade på när deras storasystrar dansade !


Jag i bilen på väg till Folkan. Och NEJ, jag är inge sur, men fan vad jag ser ut å va det :)

Nu ska jag upp å ta en härlig dusch och sen lägga mig å invänta my lööv. Få se om jag "tjuvbloggar" nå i veckan, annars höres vi på fredag. Pöss Pöss


Ett dyk i kalsongen !

Sitter å smarrar på en fet ost & baconkorv (jo jag veeeeet - superbra bantarmat *NOT*) samtidigt som jag bläddrar i senaste Vecko Revyn. Läser reportaget "VR dyker ner i kallingarna". Haha, det verkar va ett reportage i min smak =) Läser om Jacob som tycker att hans förhud är lite för trång så det kan bli skav när han "håller på för länge"... sen läser jag att han rakar pungen och skaftet (bläää vad skaftet låter äckligt) och Staffan som berättar att hans piercing i ballen inte syns så mycket eftersom han har så mycket förhud.

Tar en tugga till av min ost & baconkorv... läser vidare och ser att dom har smeknamn till sina pillar. Staffan (som för övrigt är den fulaste och verkar mest slibbig) kallar sin för "Den enögde jätten" (haha snacka om självförtroende) medans en annan kallar sin för Lilleman.

Killarna har fått rita av sina pillevippar och den ena är större än den andra. Vad dom egentligen har i brallan får man aldrig se... men jag tror inte jag vill det heller. Killarnas beskrivning räcker gott och väl. Plötsligt känner jag mig tvärmätt. Korven som en gång var så god känns plötsligt...bläää....stor...sladdrig...massa förhud... *UUURK*


Vad har du i byxan Jan ? Är'e en jättebanan ??


Superseriös *NOT* omröstning =)


Jag har fått en superfin award !!

Tack supersöta "Grynisen"

Jag blev verkligen JÄTTEGLAD :)

Med denna awarden så ska man berätta 10 saker om sig själv och skicka den vidare till 3 fina bloggvänner. Så  jag väljer att skicka den vidare till  dessa: ÅsaMalin och Katri

Nu till eldprovet, att komma på 10 saker att skriva om mig själv *funderar*
Vi testar så får vi se….. here we go:

1. I högstadiet var jag en riktig skitunge. Uppkäftig mot lärarna, taskig mot vissa "kompisar", såg ut som ett skräp (trodde la jag var tuff med "hårdrockskläder" etc.)

2. Nu som vuxen är jag raka motsatsen. Oerhört ödmjuk, snäll och kärleksfull. Vill alla människor väl och HATAR störiga människor som är elaka mot andra.

3. Jag har ALDRIG haft på mig en bikini. inte ens som barn. Har alltid haft tjock mage...och varit medveten om det sedan barnsben. Nä heltäckande baddräkt om jag nu måste.

4. Jag har haft en egen ridskola hemma på gården, med ca 80 elever i veckan, och sammanlagt 32 hästar varav 12 var mina egna. Detta var innan jag fick barn som ni säkert förstår. Gick tokbra men jag höll på å jobba ihjäl mig.

5. Jag hoppas SD kommer in i riksdagen

6. Jag vill ha fler barn, gärna 3 till men vågar inte pga det som hände sist. Drabbades av en DVT och var svårt sjuk en längre tid... :-(

7. Jag drömmer om att få va riktigt snygg. Tänk att bara EN dag få känna sig riktigt HOT och läcker :) Silvstedt - så vill jag se ut !!

8. Jag HATAR skaldjur. Det är det vidrigaste jag vet och får kväljningar av att bita i en räka eller smaka en kräfta *UUURK*. Har provat tusen ggr men FAAAN - det smakar skit !!

9. En sak som jag fortfarande ångrar är att jag som 15-åring tillsammans med en kompis liftade till Göteborg och följde med ett gäng äldre killar på fest. Helt sinnessjukt. Men det hände inget tack å lov, men jag får sån ångest när jag tänker på vad som KUNDE hända. Tänk om mina döttrar skulle gö så *RYSER*.

10. Jag MÅSTE ha MINST 3 koppar kaffe VARJE morgon, annars är liksom ALLT förstört !! En dag utan kaffe är som...ja jag vet inte vad jag ska skriva. Det går liksom bara inte...


Fler bilder såhär på lördagsförmiddan !

Nu ska jag adventspynta lite här hemma. Älsklingen har rotat fram kartongerna med julpynt och jag ska försöka hinna med lite jox innan det är dax å bege sig till Folkan där det idag är Småfolkets Julfest. Äldsta dotra ska va med på dansuppvisning. Ska bli sååååå kul :)

Har lite ont i armen efter sprutan, men annars inge värre. Har sovit asdåligt i natt. För'e första så åt jag alldeles för mycket igår kväll, vilket iofs inte är såå ovanligt. Men satan vad dåligt jag sover sen. Sen så låg jag och fundera över stackars Baloo... *snyft* Uscha vad jag saknar min lillget :(

Förra söndagen var vi ju i körka !! Jag tog på mig glorian och anlände till fots. Vi tog en härlig promenix eftersom vi bara bor 1,5 km därifrån. Jag bad mina böner och fick mina synder förlåtna *S*... men främst var jag ju där eftersom Tindra sjunger i en kör (Sångfåglarna) så det var för hennes skull.

På hemvägen fick vi med oss 2 extrabarn :) Malins småfisar. Tog lite fina bilder...


Leon tog solbrillorna på sig :) Wilma å Tindra i bakgrunden...


Nellie, Emmie å Lillbubben


Alla 6-åringar fick en bibel. Leon tog en läspaus på vägen :)


Bästisarna Nellie å Emmie


Vänskap


En familjmedlem mindre...

Sitter i soffan med ett stort glas rött. Lövely !!!! Har precis smarrat i oss grillade revben och vitlöksbröd. Såååå göttigt. Körs i taket så fanns det vaccin idag, så jag har vari'å vaccinerat mig mot svininfluensan. Tjoohoo, som jag väntat. Känns som ett lugn lagt sig i kroppen nu när man fått sig ett skydd.

Har mysksväll med tjejerna. Lillbubben har farit med sin faster å kusin till fjällena, så det är bara brudarna hemma.

Möttes av en grymt tråkig syn då vi kom hem... Våran älskade get Baloo låg död *snyft snyft*...

Barnen vart tokledsna...jag med :-( Skriver mer i morrn... nu ska jag dränka mina sorger i mitt vin. Puss & Kram


Älskade lilla Baloo...sov så gott :-(


Fredag i mörrn :)

Men just nu är jag sugen på å skriva lite och framförallt lägga ut nå söta bilder. Vi har ju 3 söta kattungar här hemma, och dom är verkligen överallt !! Tog precis kort på dom och såhär ligger dom nu i skrivandets stund:


Lilla Pricken ligger och myser på hunden Mia's plats. Detta är "Emmies katt" så hon har döpt den.


På skohyllan i hallen hittar man Tindras misse, som hon kallar Vitnos.


Ser ni Ängla ? Leons misse. Vi har en sån där Ikeagrej i hallen där barna har sina mössor å vantar m.m.. Där inne föredrar lilla Ängla att nanna. Hon är grårandig å såklart oxå supersöt, men det syns inte så bra på bilden.

Jag har varit hemma hela dan idag. Jobbat hemifrån, gjort beställningar, kikat lite på bokföringen m.m. men så har jag oxå mellan varven passat på å städat lite. FAN vad det blir skitigt å stökigt snabbt. Hade tänkt få fram julgrejerna men det får bli te helgen istället. Hara bara käkat fil med skivad banan idag. Både till frukost å lunch. Det är fördelen med att ha mö å gö. Jag glömmer bort å va hungrig, å DET är väldigt olikt mig. Å här hemma finns narturligtvis inte lika mö gött som på butiken :) Å TUR är väl det. Hade tänkt att hinna med en prommis oxå men NOPE, jobbet inne var viktigare.

Ikväll ska INTE fetto-Fia (läs jag) flöta te're. Nope, det blir sallad å vatten.
En dag i taget...så får'e bli :)


Jädra tattare !!!

Nu är jag riktigt förbannad. Jag har haft mina fördomar, men ändå försökt att vara öppen för att bli motbevisad, men nu fick jag än en gång vatten på min kvarn och bekräftat att "fördomarna" mot zigenare är sanna. I tidningar som Amelia bla har man läst snyfthistorier om dessa "stackars romer" som inte blir accepterade i Sverige... Nä men oj vad konstigt då !!!! Ett sant jävla pack är vad det är. Högljudda, skitna, oartiga, stökiga, stinkande och värst av allt: DOM STJÄL !!!!

Ingen idé att kalla mig rasist för det handlar inte om det.
Jag har alltid tyckt att alla människor är lika värda, sen om du är vit, svart, gul eller vad fasen det nu kan vara - så skit samma. Så länge du beter dig som man ska så är själv färgen och ursprunget inget problem. Men i detta fall så är'e ta mig fan hundrade gången jag får bevisat att zigenarjävlarna är ett pack som borde utrotas !

Någon som INTE håller med ? Någon som bara har positiva erfarenheter av detta folk ? Nä jag skulle inte tro det, men det ska bli spännande å se om jag får nån kommentar om motsatsen.

Ååååå !!! Om det inte vore för att det var olagligt (även om jag vet att polisen tex har samma åsikter som jag) skulle jag sätta upp en stor jävla skylt utanför butiken:


Sjukt bra...å roligt !!



Men man måste såklart ha sett minst ett avsnitt av "Mammas pojkar" för att uppskatta parodin :)


Oooooo vad jag är bra (på EN sak iaf)

Ibland måste man fasen få skryta över sig själv, och det är precis vad jag kommer att göra nu :) Mycket är jag asdålig på, typ svensk historia, bibelcitat och vinsorter, men något jag är riktigt bra på, det är att vara supersnabb och effektiv. Folk tror knappt sina ögon när dom ser mig susa fram med vad det nu är jag hittar på. Allt från att laga en smarrig treärätters på under en halvtimme, till att shoppa fulla kassar i 3 olika affärer som dessutom har bilavstånd mellan varann på mindre än 15 minuter. Det sistnämnda gjorde jag idag tex. Hann med Rusta, Ö&B och Lagerhaus på en kvart, och ändå fick jag med det jag skulle och kom ut från alla 3 affärer med fyllda kassar. Jag vet vad jag ska ha, irrar fram som en virvelvind och susar sen därifrån. Det är jag - när jag har bråttom. Mitt motto är typ "hinn med så mycket som möjligt på kortast tid" så oftast lever jag efter det. Visst, ibland blir vissa saker slarviga, som tex när jag ska skruva ihop en Ikeamöbel *morrar*. Det är bland det värsta jag vet. Jag är sen sån som hellre betalar nå hundra eller tom tusen extra för att få sånt fixat. Fyyyy för att skruva ihop å sånt. Har liksom inte tid att låta det ta tid. Vill ha det klart med detsamma !

Min absolut sämsta egenskap är att jag nästintill saknar tålamod. Jag vill att allt ska gå supersnabbt, och kommer jag på en ny idé om något så ska den helst vara genomförd igår :)

Idag förnyade jag butiken på nå minuter. Slängde på en julvaxduk på ett av borden och fick fram lite julsaker. Toksnabbt, men bra vart det. När jag väl jobbar då är jag så förbannat effektiv. Sån har jag alltid varit. Kan liksom inte slöa. MEN !!! När det väl gäller, som nu ikväll tex när jag snart ska slänga mig på soffan å dyka ner i chipspåsen. Då jädrar slöar jag och kopplar bort allt vad jobb och stress heter. Är nog tur att jag är sån som kan skilja på saker och verkligen ta mig tid till lugn och ro. Annars skulle jag sprungit in i den bekanta väggen för längesen.

I mitt fall är just detta lite svart eller vitt. Antingen toksnabbt och effektivt eller superslöa och inte lyfta bre´röven från soffan ens när telefon ringer.

Nu ska jag göra det ena alternativet, och det blir soffläge med film å chips. Jobb...vad är det ?? I morgon är en annan dag :)



Puuuhhh...

Jag ska aldrig mer underskatta en 6-årings energi. Herreguud vad jag misstog mig. För nån timme sen fick jag ett ryck efter allt bakande jag gjort idag (vad sägs om citronmaränger, sockerkaka och kladdkakemuffins) och tänkte att nu jäklar ska jag ut å röra på fläsket. Tjejerna är i stallet som vanligt, så det var bara jag å sonen inne. Jag sa åt han att "mamma ska bara ut å gå en sväng, är tillbaka om 20 minuter" men det hade han då ingen lust med. Vet inte vad som flög i han för det brukar inte va nåra problem att va inne själv en stund, speciellt inte när tjejerna dessutom bara är 50 m bort, men han var stortokig och propsade på att han skulle följa med. Jag vart skitirriterad och sa åt honom att han aldrig kommer orka gå i mitt raska tempo, men tillslut gav jag med mig för jag tänkte att han minsann skulle få lära sig en läxa.

Så vi palta på oss storstövlarna och regnkläder å sen ut på lägdan på min vanliga runda. Jo men tjena...tror ni han orka ????? Efter 5 minuter när jag började pusta å flåsa och toksvettas så liksom flög han fram på nätta små hoppsasteg och trallade. Han tyckte det var jättekul och sa flera ggr "mamma skulle vi inte gå snabbt?".

Efter halva vägen när jag är så andfådd att jag definitivt inte kan prata, börja lillbubben prata om rådjur och älgar och hade typ 1000 frågor till mamma. Prolemet är dock bara att mamma (jag asså) har en jävla pisskondition så jag fick snällt be min lillgubbe att vänta med att prata tills vi kommer hem.

Efter ca 20 minuter är vi hemma å jag är som vanligt dyblöt i svett och flåsar som en fet gris. Sonen utbrister "kan vi inte gå en runda till"...medans jag slänger mig halvdö i soffan och ber honom om ett glas vatten.

Så förlåt kära son...klart du orkar gå med mamma. Frågan är om mamma orkar gå med dig :)


Världens bästa son - med toppkondition !


Världens bästa mamma ?? - med VÄRLDENS SÄMSTA kondition !!!!


Maria 10.30 här !

Ja 10.30 är numera mitt efternamn. Tror det är femte gången nu som jag fått sovmorgon och vaknat 10.30. Tonårsfasoner är vad jag kallar det, men ack så skönt. Jag är ju verkligen beroende av sömn så tack kära familj att ni låter mig nanna.

Sitter med 4 ost- & skinkmackor och en stor kopp kaffe. Man blir extra hungrig när man vaknar så sent. Klockan är ju nästan lunchdax. Det är spöregn idag så det blir en perfekt städa-inne-dag.

Jag funderade på det där med å va en tjockis igår (igen !!!). Asså jag mår ju inte fysiskt dåligt av å va fet, bara psykiskt. Så om det nu inte hade varit hälsofarligt och dessutom fult, så hade jag kunnat trivas som tjockis. Skulle nog vara en riktigt glad och lycklig tjockis tom :)  Jag har inga direkta problem när det gäller att hitta kläder. Har faktiskt upptäckt massor med snygga kläder för fetton. Tack internet. Förutom gamla hederliga Ellos, LaRedoute etc. har jag även upptäckt Bonprix.se och Kurviga.com tex. Jag är inte så fet att jag har nå problem att röra mig. Tvärtom är jag extremt smidig och vig. Folk tror inte sina ögon när dom ser hur jag kan sitta och röra mig. Vad sägs om att kunna gå ner i spagat, lägga bägge benen bakom huvet tex ? *HAHA* Det beror på att jag är överrörlig... tom konstaterat av läkare och sjukgymnast.

Missförstå mig inte. Jag hatar att va fet, men om det nu skulle vara så att jag kunde acceptera mitt utseénde och någon sa att det inte är det minsta farligt, då skulle jag faktiskt kunna trivas. För jag lider som sagt inte direkt... Men nu är ju den tragiska sanningen lite annorlunda. Det är sjukt farligt att va ett fetto. Finns BARA negativa saker med det, sett ur hälsosynpunkt. Det förkortar livet, ökar risken för hundrtals sjukdomar och kostar sjukvården grymt mycket pengar. Så jag KAN INTE släpa tanken på att bli smalare. För hälsans skull !!!

Nu ska Fetto-Fia bränna lite kalorier !
Dax att dammsuga :)


Tragiskt...


God förmiddag kära ni !

Mäh !! Gud vad less jag blir. Igår gick det inte å ladda upp fler bilder, och att blogga funkade heller inge bra. Allt tog typ 1000 timmar, och datorn hängde sig *BLÄÄ* Så nedanstående inlägg skrevs som ni förstår igår, men blev inte så långt som jag hade tänkt. Jaja, nytt försök idag. Sitter på butiken och funderar på om vintern är kommen på riktigt. Det toksnöa hemma men här i stan är'e lugnt. För barnens skulle är'e kul med snö, men för en annan så blääääää. Är inte så vidare förtjust i vintern. Nä vår och sommar skar'e va !

Jag börjar få lite småpanik för svininfluensan. Asså på onsdag tror jag, är'e man får gå och ta vaccinet. Jag är så jäkla rädd att jag ska hinna få influensan innan jag hunnit få vaccinet. Äldsta dottern (riskgrupp) är fullt vaccinerad nu, och yngsta dottern har en dos kvar. Sonen ska få sin första måndag...och jag förhoppningsvis på onsdag. Förut var jag tveksam, men inte nu längre. Vad fan det är ju för fasen bara ett vaccin, och det har ju funnits i hur många tider som helst. Tänk om föräldrar skulle protestera lika vilt förut när man poliovaccinerades. Fatta hur många mer som blitt sjuka/dött !!!

Nä det är verkligen media som blåst upp det här. Fatta hur många extra exemplar av tidningar som fått säljas med rubriker som "kvinna dog av vaccinet" eller "man dog i svininfluensa"... *suck*.

Och värsta tanken. Tänk om man inte vaccinerar sin barn tex, eller varför inte sig själv, å så blir dom så sjuk så dom dör, eller att du själv dör. Och sen vetskapen (om nu barnen dör) att man kunde förhindrat det om man nu inte varit så stolt att avstå vaccinet. Ja huuuua...hemska tanke. Alla får göra som dom vill, och jag respekterar allas åsikter, men jag vet då att jag ALDRIG skulle kunna ha en sån sak på mitt samvete.

Då vet ni mina åsikter om detta =) Härlig lördagsförmiddag på er, höres igen framåt dan !


Skrev detta igår :-(

Fullspäckad dag kan man minst säga. Egentligen en helt vanlig dag på butiken, men det har kommit varor, varit bra med kunder + att jag håller på med det sista av alla varor som ska läggas in. Nu är jag typ 98% klar. Bara några till grejer som ska läggas in i kassasystemet, sen jäklar finns varenda vara inylagd *PUH*. Det har varit ett jäkla jobb, men nu har vi i alla fall ett sprajlans nytt kassasystem =)

Ikväll blir'e soffläge, kanske nå hångel *S* å bara mys med film. Ska se sista delen av Johan Falk-filmerna. Har faktiskt INTE laddat upp med chips å flöt...nä här finns bara trökig Ramlösa och frukt. Bamse kan ta sig i röven för frukt är fan inte godis, men jag bara kände att jag kan fasen inte käka godis så jäkla ofta som jag gör. Sinnessjukt !!! Att käka göttigheter asså... Så nu sitter jag här med ett gäng äpplen å en Ramlösa Blåbär som smakar konstgjort.

Skippar Idol för'e är inge kul nu när man inte har nån favvo. Skulle va Reza isf, men eftersom det ändå aldrig blir som jag vill så lär la hon åka ut snart. Jag vill att Mariette ska ut om nån nu undrar :) 

Det var längesen jag bjössa på nå privata bilder känns det som. Ladda över lite från min mobil och hitta då följande:


Maria som elev på sjukhuset avd.8. Här i min snygga XS-skjorta !

Nähä, nu funkar de inte å ladda upp fler bilder *ARG*


Hahaha

Någon fråga nedan om jag skulla lämna min karl ifall jag fick reda på att vi var släkt. svar: JAAAA !!! Iofs skulle skadan redan vara skedd eftersom vi har 3 barn tillsammans, men svaret är ändå JAAA !!! skulle garanterat tappa mina känslor ganska snabbt om det visade sig att han var min brorsa (bläääk) och ibland har vi faktiskt funderat eftersom vi faktiskt har samma efternamn utan att vå är gifta :) Asså vi hette samma efternamn när vi träffades, men vi är helt säkra på att vi inte är släkt. Möjligen typ 1 miljon led bakåt, men då får väl tom jag erkänna att det skulle va ok *HAHA* =)

Igår hade vi myskväll och kollade bla på The Proposal. Filmen var ganska okej, men sjukt förutsägbar som alla sånna där filmer är. Men det gör inget. Perfekt mysfilm liksom. Kollade även på nå sjukt rolig humorprogram. Typ Dolda Kameran där det var tjejer som drev med folk. En brud låtsades vara reporter och intervjuade folk på stan. Samtidigt som hon prata stod hon å klia sig mellan benen, innanför kjolen. Asfult, och man såg hur de intervjuade hade svårt att hålla koncentrationen. Sen tog hon upp handen och luktade på den, och så var den full i klet *BLÄÄÄÄ* Naturligtvis fejk, men asså det var så sjukt fult. De intervjuade höll på å dö, vilket jag oxå förmodligen hade gjort. Men dom var grymt snälla måste jag säga. Hade det varit mig nån intervjuat samtidigt som dom stod med näven i puppan och sen dragit fram handen full med klet å lukta på då hade jag förmodligen skrikti "ditt jävla äckel" och kastat micken i huvet på dom =)

Humor a'la Maria

Idag blir'e jobb 10-22 *puuh* Men det är ju Fars dag å far ska slippa ta nå grispass =)

Helgens SPYA går till staden Sliven i bulgarien där Romerna (Zigenarna på ren svenska !!!!) gifter bort sina barn. I aftonbladet kan man läsa om 11-åriga (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) barnet Kordeza som födde barn på väg till sitt bröllop. SJUKT - SJUKARE - SJUKAST !!!!! Har egentligen inga ord om detta, mer än att jag delar ut en riktigt sur spya till detta. Det säger väl allt =)




Fjortis...

Ja ibland är jag nog som en typisk fjortis. Iaf när det gäller musik. Jag ÄLSKAR ju typ Basshunter, Kobojsarna och senast i raden, fastän den är gammal nu - Bag in box !!!! Kanske var det därför jag vart så asbesviken när Rabih åkte ur Idol igår. Jag som knappt bryr mig om programmet men som iaf kollat för att få höra Rabihs underbara röst. Nähä, men då åker han ut !!!! Jädra skit !!!!! Jaja, hittills har jag aldrig fått som jag velat när det gäller Idol, så varför skulle jag få det nu.

För visst är Rabih en lite typisk fjortis-idol ?

Jag fick min sovmorgon idag :) Blev väckt 10.30 av sonen som gulligt fråga "men är det verkligen fortfarande morgon mamma ?"... Sötgubben... Idag blir'e bara städning här hemma. Tjejerna är ute i stallet och där lär la dom bo hele dan...sonen är inte lika förtjust i de fyrbenta så han är inne med mamma och hjälper till. Funderar på å laga nå go'mat till middag eftersom vi har ledig kväll i kväll. Älskligen erbjöds sig å handla med nån mat hem i em, men jag har inte bestämt mig än. Hemlagat eller inte....det är dagen stora fråga =)

*******************************************************

Satt häromdagen å såg en repris av en dokumentär på nån tv4-kanal. Vill börja med att säga att ALL KÄRLEK ÄR BRA KÄRLEK... nästan !!!! Kille-tjej, kille-kille, tjej-tjej etc. etc..... LÖVELY !!! MEEEEEEN...incest-kärlek är vidrigt och borde verkligen inte finnas. Det var syskon (!!!!!!!) och halvsyskon som gift sig med varandra...och kusiner, vilken är FULLT LAGLIGT i annars så ordningsamma Sverige !! Är'e inte sinnessjukt att inte homopar fått lov att gifta sig, medans du gärna fått gifta dig med din kusin ?! DET är Sverige i ett nötskal !!!

Spelar liksom ingen roll om jag träffade en kille som jag vart tokkär i. Säg att det kom fram sen att vi var släkt på någe sätt. I min fult normala (?) hjärna så skulle jag låta förnuftet vinna över känslorna. Dvs att det är NEJ och TOTALTFÖRBJUDET !!! Vad fan det finns ju andra killar !!! Det ÄR SJUUUUUUUUKT att va tillsammans med en släkting. Bläääää, spyyyyyy !!! VIDRIGT !!!!!!!!
 
Så...då vet ni vad jag tycker - än en gång *S*


Ännu en vecka...

Ja då var'e fredag igen. Denna vecka har varit grymt intensiv. Som ni kanske vet har jag haft min sista praktikvecka, och jag har lärt mig så otroligt mycket (känner mig typ som värsta läkaren *FNISS*), mer under dessa 2 veckor tror jag än jag gjort under hela min studietid. Känns lite vemodigt att sluta eftersom jag trivdes så bra, men asså jag behöver verkligen jobba med butiken !! Guuuud vad jag känner att det kommit på sidan. Tur att jag har världens bästa personal, men det känns ändå när man varit borta så mkt som jag varit. Idag har jag dock kommit ifatt mig med mitt pappersarbete. Känns tokskönt !!

Nu sitter jag på bréröven å kikar på Idol. Asså jag tycker inte att det är så jäkla kul längre. Har jag blitt för gammal ? För trökig ? Visst kollar jag men jag grinar inte om jag missar. Tycker mest att det är spännande att se vem som åker ut. Jag hejjar på Rabih om nån nu undrar. HAN är en stjärna !!

Jag sitter här å smarrar på ett äpple by the way. Å till både lunch och middag vart det Findus Grönsakspåsar... Gör nya tappra försök varenda sketna dag te' å käka nyttigare. Vissa dagar funkar'e, andra inte... *suckar djupast*

Varför står det angivet i KILO på arbetskläderna ???? Storlekarna menar jag !! När man arbetar inom vården så är skjortorna angivna i L som i Liten, M som i Mellan och S som i Stor, XS som Xtrastor o.s.v. Det är väl helt okej förutom att man faktiskt är van vid engelska bestäckningar. Så S borde betyda SMALL och L Large... men nu är det ju inte så, men okej då :)

Men brallorna... 50-60 kg... 70-80 kg o.s.v.   Och gissa vilken stl JAG var tungen att klämma i mig ????? 90-100 kg !!!!!! Mina feta lår är verkligen aaaaaaaaaas-feta, och visst - det syns så tyvärr är'e ingen hemlighet men att liksom gå å skylta med typ vikten är ju aspinsamt !!!!!!! Varför inte gamla vanliga 42-44, 46-48 etc... För man KAN faktiskt väga olika även om man har samma storlek... Jaja... skit'i'samma... En gång fetto, alltid ett fetto...eller ?

HAHAHAHAHAHAHAHAHA - nu sitter jag å kollar på Cirkus Möller som börja nu efter Idol. Faaaaan vad kul. Nu snacka vi Maria-humor igen. Jiiippppiiiiiiiii !!! Äntligen lite redia grejer på tv =)


Lööövely Robin å Möller


Inför Halloween-partyt

Så här ser jag ut när jag välkomnar barnen till kalaset :) Bättrade på mitt vardagssmink en aning bara *S*


Löööövely morgon !!!!

Vaknade 10.20 av att barnen kom till sängen med nybryggt kaffe och limpmackor. Älskligen hade smugit iväg tidigare in till butiken och öppnat den, allt för att jag skulle få sova. 10.20 tyckte dock mina barn att det var dax för sin mamma att vakna, så då kunde jag inte annat än å kliva upp trots att min fettokropp tyckte annat :) Sova är såååå underbart !!!!

Tjejerna är ute i stallet och pysslar med deras favorithäst Stjärna. Sonen är inne med mig och hjälper till, för i eftermiddag ska han ha Halloween-party för ett gäng grabbar.

Jag är egentligen en ganska stor Halloween-motståndare. Tycker att det bara är fjant med ungar som tigger och folk som klär ut sig en dag som skall hedra de döda. Men eftersom det är 2009 och inte 1972 så är det la dax å vakna upp å följa utveckligen och därmed acceptera den amerikanska utveckligen och helt enkelt gilla läget med Halloween.

Igår dela vi ut lite godis på butiken, till barn som hade klätt ut sig. Det var poppis. Och så har jag ju gått med på ett Halloween-party här hemma. Är glad att jag inte behöver klä ut mig eftersom jag redan ser ut som en häxa =)

Sitter å funderar på ifall man skulle bleka håret. Har typ ½ meter utväxt, och NEJ det är inge snyggt !!! Men orka.... *NOT*... ska ju städa och förbereda sonens kalajs.

Här kommer lite humor a'la Maria. Fullkomligt ÄLSKAR detta:




RSS 2.0