Nackdelar med att va ett fetto

Egentligen stör jag mig inte så himla mö på å va en tjockis, men ibland blir man påmind och det finns en del saker som är väldigt jobbiga. Tex att låren klibbar ihop om man råkar ha kjol och inte har nå tajts under. Det är inge trevligt... Men men...so what egentligen...

I morgon ska jag bju' grannfölket på ett stycke blekfet kropp på stranden. Hur det än är så skiter jag (nästan) i hur jag ser ut när'e gäller bada. ÄLSKAR vatten - ÄLSKAR att bada och i morgon har jag och mina älsklingar planerat en heldag vid en liten sjö som finns ett par km bort från vårat hus. Förmodar att det blir klassikern Mariekex och saft (och kaffe till mig såklart). Det finns inte nått ställe på jorden där gamla hederliga Mariekex smakar bättre än på stranden. Fuck flashiga cookies och donuts...Mariekex is da thing.

Känner att jag måste skärpa mig. Ser att mina inlägg mer och mer börjar likna min idol (???) Vickan Silvstedt. "Oh hello alla lovely människor. Mår ni bra my friends ?? Oooo im såå beautiful and i play såååå korkad...allt för att make more money" 

Go Vickan go !!! Snygg å smart är hon i allafall och JAAAA jag är tokavis på hennes assnygga kropp, även om farbror doktorn hjälpt till...

Nu ska jag nanna...drömma om jättepenisar och gröna sommarängar =) Puss puss


Typiskt karlar...

Jag bara MÅSTE säga nått jag med

Ingen i vida världen kan ha undgått att Michael Jackson har dött. Känner att även jag, liksom miljarder andra denna dag, måste skriva nåra rader om våran King of Pop. Det är så sjukt nät en kändis dör...man liksom nästan känner att man käner dom på någe vis. Fast det beror ju oxå på vilken relation man haft till dennes musik tex. Jag har alltid gillat Michael Jackson. 90% av alla hans låtar är fenomenala, jag kan texten till de flesta och har många av hans skivor. Mina favvolåtar är bla. Smooth Criminal, Heal the world, Beat it och typ 50 till. Jag har alltid faschinerats av hans coola danser och shower. I mina ögon var han VÄRLDENS BÄSTA DANSARE !!

När det har pratats om alla skandaler och skriverier, pedofilanklagelser m.m. har jag bara ryckt på axlarna och inte gjort annt än tyckt synd om honom, Han är (var) iofs ett riktigt FREAK men jag tror absolut inte att han var nån peddo. Pga sin taskiga barndom tror jag att han liksom blev lite vrickad och ville vara ett barn igen, även i vuxen ålder. Han for på nöjesfält, byggde tom ett eget, och umgicks med barn. Jag är 110% säker på att peddoanklagelserna är obefogade och att det enbart handlar om nå skabbkäringar som vill ha hans pengar !!!

Sen det här med hans operationer. Ja men varför bry sig?? Det är ganska uppenbart att karln är sönderopererad, men vad fan - han dansade lika jäkla bra och rösten förändrades inte. Håller med om att han opererat sig sjukt och äckligt men asså bryr jag mig ?? Nope...

Sån är det ju alltid med kändisar. Alla blir stämda förr eller senare för att ha knullat en get, hånglat med en unge eller gjort nå annat. Bara för att en annan avundsjuk jäkel ska försöka gö sig en slant på den andres bekostnad. Tragiskt å sorgligt men förekommer hela tiden. 

Eftersom jag tillbringade många timmar idag med att sitta i en stekhet bil så vart det en del radiolyssnande. Varannan låt som spelades var en MJ-låt ungefär, och det väckte många minnen.

Nu vet jag iaf att media gottar sig åt hans död, och ALLA kommer försöka tjäna så mycket pengar på detta som möjligt. That's life. Inge fel i det. Så funkar människan. Den enes död - den andres bröd. Det kommer släppas skivor i massor. Skivbolagen jublar !! Böcker kommer skrivas och filmer göras. Men men...så är'e ju som sagt. Världen i verkligheten.


Min ABSOLUTA M.J-favorit !!!

Businesswoman (jo tjena)

Hihi...ja nu har smakat lite på businesslivet...och det smakar bra vill jag lova ;-) Har investerat lite pengar och det känns som en kanonsäker toppenidé. Är numera delägare i en charterbåt på Ibiza. Häftigt värre =) Jaja, återstå att se om det ger någon avkastning... Men kul är'e.

Något som var mindre kul idag var att sitta i en bil utan AC...i denna 35 gradiga tropiska värme som lagt sig över vårt vackra Sverige. Kanske har jag svettats bort 5 kg fläsk...men å andra sidan så har det nog blitt plus/minus noll då jag tröckt i mig 118 glassar typ *S*. Hann med å shoppa några capribrallor i storlek 100XL ungefär, och en BH i storlek 85 Ö, samt ett linne med volanger för att dölja mina 77 extra fettvalkar som numera etsat sig fast på min sladdermage. MÅSTE ta tag i detta nu innan det går för långt, vilket det iofs redan gjort. Dax för operation nyttigare mat och mer motion... (för femtielfte gången) annars kan jag snart ta ett arbete som stand in för Skansens valrossar om dom nu har nå sånna ;-)

Hade ju tänkt å bjussa på lite bilder men var fan är min kamera ?? Nån som sett den ?? Nån som känner Saida ??

Ska lägga mina småfisar nu...mer bloggeliblogg senare...

Ett litet jävla äckel i en liten affär...

"God morgon...jag tar en röd Marlboro...och så undrar jag om du kan hjälpa mig" (ganska välklädd, vanlig kille i 35-års-åldern)

"Ja visst, vad kan jag hjälpa dig med?"... (trevlig tjock blond expedit svarar)

"Jag är så kåt...kan du hjälpa mig ?" (killen tittar frågande och fullt allvarligt på expediten)

"Vad sa du ???" (blond tjock expedit tror inte sina öron)

"Jag är så väldigt kåt och undrar om du kan hjälpa mig" (den välklädda, inte längre så vanliga killen får en äcklig blick)

"Men vad säger du, jag fattar inte" (säger den tjocka blonda expediten som fortfarande inte kan tro vad hon hör)

"Jag undrar om jag kan få din hjälp nu när jag är så kåt?" (säger den numera vidriga killen samtidigt som han gnuggar ballen utanpå jeansen)

"Men vad fan" (utbrister expediten som nu förstår att det hon först tyckte att hon hörde men inte ville tro var sant VAR det han sa)


"jag är ju så kåt...snälla du" (äcklet tittar bedjande och gnuggar vidare på äckelkuken)

"Men gå ut härifrån - på en gång...UT HÄRIFRÅN" (den blonda tjocka expiditen blir arg, sen livrädd...vad fan...ska man trycka på överfallslarmet...ringa SOS ???...)

"men snälla"...så kåt ju..."

"UT HÄRIFRÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅN !!! NUUUUU !!!"

"Jaha...okej..." (säger äckel-jävel-cp-psyko-kräks-blatten)


...och går ut... *puuuuh*... 


Fotbollsfrun och jag...

Läste just på Fotbollsfruns sida (som dessutom är en av mina favvobloggar) att hon liksom jag inte har en jäkla aning om vad Spotify är. Hahaha, å jag som trodde att jag var den enda i världen. Tydligen inte - för vi är två =) På Facebook och som info på MSN skriver många saker som typ "lööööv Spotify" och "Spotify = bäst" m.m. och jag är inte så puckad att jag inte vet om att det är en musiktjänst, men sen då ?? Vad hände med typ Youtube eller att man gör sina egna spellistor i Itunes ?? Det gör jag och det funkar ypperligt. Men tydligen så är Spotify såååååå bra... kan nån förklara varför ? Och vad fasen det är egentligen *fniss* Orkar inte ens googla på det...

Sen måste jag skriva lite ang. Facebook oxå. Jag är sååå sjukt emot alla jävla muppiga vänförfrågningar. Asså jag menar inte att jag är så poppis att det ramlar in vänförfrågningar varje dag...haha nä verkligen inte, men då och då dyker det upp någon som är typ en före detta klasskompis exmans kusin eller nått. Hallå ?? Varför bli FB-vän med mig ?? För att personen i fråga är så in i helvete nyfiken att komma åt å läsa min profil och kika på mina bilder som jag faktiskt valt att bara mina vänner kan komma åt ??? Asså jag fattar inte.

Okej att det är kul att lägga till sina släktingar och gamla klasskompisar kanske, och såklart sina vänner. Men någon som man aldrig hejat på...DET fattar jag inte... Jaja...man får gör hur man vill... Fast nu kom jag på att jag säger emot mig själv... HAHA...jag har ju faktiskt några "bloggvänner" som jag aldrig träffat IRL... jaja, ni fattar nog hur jag menar...


Så JÄVLA dåligt samvete !!!!

Uscha vad jag mår dåligt :-( Känner mig som världens hemskaste människa. En mördare, en idiot...en elak varelse !!! Vad har jag då ställt till med undrar ni...jo...jag har mördat... eller dräpt kanske det heter när man inte gör det med vilje. När jag svängde av vid Timrå i morse så körde jag på en fågel. Jag hann inte veja undan utan stackaren kraschade ner i marken. Jag såg i backspegeln att han låg på vägen och rörde sig... kunde inte stanna. Åååå...gud vad jag ångrar att jag inte for tillbaka och tog hand om den. Kunde ju farit till veterinären ju !! Nejdå, istället lämnade jag den att dö !!! USCH vad jag känner mig röten =(

Ja men ha det gött allihopa !!

Tror jag fuskar å bloggar i mörrn istället. Det är ju trots allt midsommarafton och jag förmodar att inte en jäkel kommer läsa här ändå ;-)  Så ha det underbart vart ni än befinner er. Själv kommer jag strax att bege mig in i Norrlands djupa skogar och avnjuta jordgubbstårta bland myggen. Kram på er !


Fattar inte att det är midsommar !!!

Kyligt, blåsigt...och tja...inte så mycket till sommarstämning över huvudtaget. Men det är väl ändå en ganska typisk svensk midsommar det. Jag är ganska trött på alla höga förväntningar. Tycker snarare att det vore mycket förvånande OM det var tokvarmt, vindstilla och strålande solsken just idag, för svensk midsommar är förknippad med kyla, blåst och ibland regn och en jävla massa mygg. Så därför är det, det enda jag förväntar mig av dagen =)

Har butiken öppen till 15 idag. Slog kassarekord igår *tjoohoo* så även en liten butik som min lever upp dagen innan midsommar. Folk bunkrar upp med godsaker inför helgen. Jag har hållt mig till en GI-kost-vecka, men idag ska jag fuska så det står härliga till för en dag som denna är inget förbjudet =) Ser oooootroligt mycket fram emot svärmors jordgubbstårta vill jag lova.

Har byggt på mitt hemska späcklager ganska rejält senaste tiden. Avstår min käre (o-)vän vågen men måttbandet ljuger inte. Det är bra många centimeter min fettfyllda kropp ökat på bara nån månad. Vad sägs om nästan +10 cm över mina löövhandels ???? Det är så sjukt lätt å spåra ur och fuska alldeles för ofta. Tror de mesta av mina påbyggda centimetrar består av gräddglass med noisettetopping. Sjuuuuuuukt gott....och sjuuuuuukt onyttigt.

Ska in te butiken nu...lovar att blogga lite innan midsommarfirandet sätter igång. Hoppas ni alla har det riktigt härligt i dag. Puss å Kram

Hoppas ni alla får smarra på nån riktigt god tårta en dag som denna ;-)

Min nya LAPP-TOPP funkar =)

Sitter på sjukhusrummet och plötsligt känns det aslyxigt. Har en ny dator i knät och det mobila bredbandet funkar ypperligt *GLAD*. Kan surfa och göra jobbgrejer. Kollar på "Talang" och är så grympt impad av Akira. Det han gör är min absoluta favvodans. Locking- och popping. SJUKT BRA !!!! Själv minns jag inte när jag dansade sist. Jo föresten... när jag och gamla jobbargänget svängde våra lurvga (åååå vilket muppigt uttryck !!!) på Aveny nån gång i höstas. Men jag känner mig asobekväm när jag dansar, även om jag tycker det är skitkul. Måste hålla med Magnus Uggla att "jag dansar aldrig nykter". Men när jag tänker vidare så kommer jag ju på att jag oerhört sällan dricker så ja blir påverkad...därmed blir'e heller aldrig nån dans ;-) ÄLSKAR rödvin...men ett glas eller två räcker gött. Och NEJ jag är ingen präktfia om nu nån trodde det (typ INGEN) *S*. Gud vad jag svamlar... svårt att blogga å se på tv samtidigt.


Coolaste danspöjken !!

Jag hatar löpsedlar !!!

Allt som står på lösepsedlarna är överdrivet trams. Så är det bara !!!! Och skvallertidingarnas framsidor är ännu värre. Jag som är beroende av skvaller...MÅSTE läsa allt som står varje vecka i Se&Hör, Hänt Extra etc. etc. borde ju ha lärt mig vid detta laget, men icke.

 I förra numret av Se&Hör (tror jag att det var) tex. På framsidan står det typ "Här strippar Linda Isaksson vilt på sin möhippa". Då tror man ju genast att hon trots graviditeten blivit stupfull och dragit av sig paltorna och visat lökarna inför mängder av folk, men sanningen (om det nu ÄR sant) bakom artikeln är att Linda vart överraskad med att gå en oskyldig strippkurs med sina vänner på sin möhippa, och det är allt annat än coolt att skriva på löpsedlarna.
 
En annan gång minns jag att jag läste om den där brudbonden, ni vet hon som var med i "Bonde söker Fru (-men vill egentligen bara synas i tv och få 15 minutes of fame)" och hade islandshästar (och såg ut som en kvarglömd råtta från 80-talet). Hon fick rubrikerna "Vi väntar smått, och vi tror att det blir en tjej". Ivirigt bläddrade jag fram till sidan om muppbonden för att se vad det stod om graviditeten, men tro på fan att det inte var nån unge (såklart !!!!) Ett av hennes ston väntade föl !!!! SJUUUUUUUUUUUUKT !!! Men det hade ju aldrig lockat folk att läsa  "Ointressant hästakäring ska snart få ett föl"...

Nu ska jag städa lite i köket. Superintressant eller hur. Sen ska jag fara å köpa mig en dator. En BÄRBAR. Är så less på att inte kunna använda dator var jag än är. Vill ju kunna ha dator i bilen (nej, inte när JAG kör !!!) när vi far på semester och hemma på gräsmattan när jag ligger å solar blek-fet-kroppen. Så idag bliré en som jag kan bära med mig, och inte som den jag sitter vid nu. Typ 50 kg tung och otymplig...(låter som min hängmage det *S*) orkar knappt flö på databordet när jag ska städa här. (hahaha som om jag brukar städa här uppe *NOT*).

Pöss & Kram allihopa. Får la se om jag lyckas koppla upp mig på Da NÄT ikväll och premiärblogga. Förmodligen inte (oteknisk som jag är)...på sin höjd kanske jag får igång den och kan lägga en spännande omgång "Knugen" ;-)




Nån karl som skulle vilja ha den här tröjan ??? *ASG*

Ok nu SKA jag fredagsblogga =)

Ska försöka få ordning på mitt bloggande, men det har ju som sagt varit lite hit å dit med sjukhus å allt annat runt i kring. Men hur som helst. Är hemma på permis (låter som sperma *haha vad fult*) och ska njuta av mina 3 timmar till jag får vara här innan det bär iväg till vårat tillfälliga hem på Sundsvalls sjukhus. På söndag blir lillgumman utskriven så förodligen skall allt återgå till det normala då.

I morse när jag som vanligt begav mig ut till fikarummet på avdelning för att ta del av den fabolösa frukosten *NOT* bestående av otroliga valmöjigheter. Rostat bröd...eller inte rostad bröd. Ost som pålägg...eller inget pålägg... Jaja, jag hämtade en kopp kaffe från 3-kronorsmaskinen och festade till det med 2 rostmackor. Lillgumman fick yoghurt (till barnen lyxar dom minsann till det) och sen gick jag in på vårat rum "Gäddan" och skulle sätta mig i sängen å fika. Lutade mig tillbaka skönt i sängen med upphöjt ryggstöd, sörplade i mig lite kaffe och tittade förnöjt på när lillhjärtat smarra på sin lilla miniyoggi. Skulle själv ta mig en macka...men vad fasen ??? Var är mina mackor ?? Tittar runt överallt, frågar om Tindra sett mina smörgåsar men icke. Asså shit...jag är ju snurrig i huvet för det mesta, men HUR kan man tappa bort två mackor ??? Reser mig upp för att gå ut i fikarummet å kolla... Tindra skrattar åt mig och ropar, "Mamma - du har mackor i rumpan". Tro på fan att jag satt mitt lilla pappfat med rostmackorna på i sängen, och sen satt min fläskröv på dom utan att märka nått. Så med två ostmackor i röven gick jag ut och gjorde nya. Eller inte riktigt...jag skaka av mig dom i soperna innan jag gick ut igen. Vill ju inte bjussa på för mycket roligheter åt sdom andra eller.


Blått eller Rosa

Idag kom en man in i butiken och ville köpa en tändare. Jag gav honom en varpå han snabbt snäste "men ger du en MAN en BLÅ tändare ??" eeehhh...jag svara helt förvånat att jag inte ens tänkte vilken färg det var utan att jag bara tog en, för det var ju så, men då fräste han att han ville ha en limegrön, för det är så "löjligt när du tog för givet att jag ville han en blå eftersom jag är kille" (han var typ 50 år !!) *suckar*

Jag gav honom en limegrön tändare och började genast fundera över hur fjantigt allt var. Asså om han hade skojat hade det ju varit en sak, men nu var detta på fullaste allvar. Jag tycker allt sånt där köns-tjafs är fjantigt. Avskyr verkligen föräldrar som ska vara såååå könsneutrala och klä sina pojkar i rosa prinsessklänningar och flickor i poliströjor med eldsflammor. Sen inte sagt att coola bruna, gröna, blå eller vad det nu kan vara-kläder kan va dötufft på en tjej....men varför protestera lixom ??

Jag tycker att det är SKITFINT med rosa puttinutt på småtöser, och föredrar blått och mer grabbiga färger och modeller till pojkar. Jag skulle ALDRIG låta min son ha kjol eller klänning, däremot en snygg rosa skjorta säger jag inte nej till. Egentligen spelar färgerna inte så stor roll. Huvudsaken det är hela och fina kläder som barnen trivs i. Men att klaga och gnälla på att det finns flick- resp. pojkavdelningar för barnen är ju helt vansinne. Hur fan skulle det se ut om det inte fanns herr resp. damavdelning på KappAhl tex ???? Skulle ALDRIG klä mig i herr-t-shirt eller gubbaslipsar. Och tänk om min karl skulle köpa en rosa spets-top och glittriga leggings. Nä fy fan !! Flickigt till tjejer - grabbigt till pöjkar !!

Ska fasen köpa hem BARA rosa och blå tändare tror jag. Och enbart sälja de rosa till brudarna och de blå till karlarna. Om någon säger emot så får dom vara utan. Tror ni jag blir nå poppis då eller *ASG* ???



Hur ÄNDRA textstorlek ????

Kom föresten på en sak. Är det någon som vet hur man får större text i sina inlägg. Jag hatar denna storlek...ser knappt själv vad det står. Skulle vilja ha minst dubbel så stor text. Nån som vet hur man ändrar ???????

Endokardit

Japp, så är lillstumpans diagnos. Kort förklaring är bakterieinfektion i hjärtats klaffar. Eller som det står på wikipedia:


Endokardit
,
bakteriell, eller virusorsakad, inflammation i hjärtats klaffar. De bakterier (oftast gula stafylokocker eller alfa-streptokocker) som orsakar infektionen bärs med blodet till klaffarna, där de slår sig ner. Vid en akut endokardit (oftast orsakad av gula stafylokocker) kan klaffarna förstöras av infektionen. Om så sker är situationen livshotande eftersom hjärtats pumpförmåga dramatiskt försämras. Klaffarna kan då behöva bytas ut genom kirurgiska ingrepp. En komplikation till sjukdomen är blodproppar som uppstår när små bitar av klaffarnas bakteriebeläggning lossnar och seglar iväg med blodströmmen. Sjukdomen behandlas med höga doser antibiotika intravenöst. Patienter med medfödda eller förvärvade hjärtfel och patienter med protetiska hjärtklaffar är riskpatienter.

Vi blir kvar på sjukhuset ytterligare en vecka. Alltsdå sammanlagt 15 dagar *suck*. Men vad gör väl det egentligen. Bara lillhjärtat mitt blir bra. Och nu är hon superpigg men ser fortfarande liten och blek ut. Hon gick ner mycket i vikt när hon hade sinm feber så till sina 127 cm vägde hon som minst 19 kg (BMI 11,8) men nu är hon uppe på 21,6 så det går åt rätt håll.

Ska faktiskt hem i eftermiddag. Pappsen ska vara med gumman på sjukhuset i natt... Blir mer bloggning ikväll så jag är hemma i lugn och ro. Hörs =)


Vårat hem en vecka till...

Sjuk dotter =(

Denna blogg skulle ju INTE handla om min familj och privata saker, men nu känner jag ändå att jag måste skriva nå rader om hur läget är. I lördagseftermiddag fick vi ett akut besked från barnläkaren på Sundsvalls Sjukhus om att dom hittat bakterier som växte i 7-åriga dotterns blod. För er som missat vad det handlar om så hade dottern haft hög feber i 18 dagar och tagit massa prover hit och dit men ingen hade hittat nått. Men så plötsligt alltså....på lördageftermiddag.

Akut var namnet - i ilfart for vi in på sjukhuset, gumman vart inskriven och ligger nu där på avd. 44 för att bli bättre. Jag har sovit hos henne i 2 dyng men nu senaste natten blev det pappa som fick göra det så jag kunde fara hem och packa lite mer grejer + få rå om mina andra 2 barn som oxå vill vara med sin mamma.

P.g.a. att lillgumman har ett medfött hjärtfel så är det detta som ställt till det. Bakterier i blodet har fastnat i hjärtat så nu får hon 2 olika mediciner intavenöst, vilket betyder en lång sjukhusvistelse.

Så nu vet ni varför det kanske inte blir nån fredagsbloggning... men istället så "fuskar jag" och skriver så fort jag har tid och möjlighet. Puss på er därute.


Min fina, mysiga morsdags-present =)


Här i lillhanden får hon sin medicin...


Sjukhusmaten är inge vidare...


Man blir trött av alla stick och mediciner...

RSS 2.0