Trök i bilen

Jag är typ tusen ggr värre än barnen. Redan när vi kört igenom Sundsvall börjar jag skruva på mig och fråga "är vi framme snaaaart"... Stannade å käka i Sveg och nu har vi åkt förbi Särna. Ca 15 mil kvar till Hamar *suck*. Barnen roar sig med att lyssna på Svenne Banan för femtielfte gången... själv surfar jag runt lite grann men vill lixom spara på batteriet i datorn så det blir inga längre stunder. Har laddare med mig såkart men ingen som passar i bilen.

Efter att vi käkat så var man ju tvungen å pinka. Jag HATAR allmäna toaletter. Före mig var en supertjock gubbe med värsta hängmagen (värre än min !!!). Tanken på att han suttit med sin förmodligen assvettiga, håriga gubbaröv får mig att kväljas. Asså tänk vad många nakna rövar som klibbat mot toalettsitsen. Det borde vara lag på att ha ytsprit på varje allmän toa så man kunde decinficera innan man själv slår ner bre'röven. Jag är verkligen inte känslig av mig men toaletter är inte min grej ;-)



Mysigt att sitta där hans rumpa varit *INTE*

Första semesterdagen är här !

Då var det äntligen dags - för 2 låååånga veckor ledighet. Eller korta kanske man ska säga. Lär ju gå apfort, och sen är man tilbaka i verkligheten. Men det ska bli grymt skönt. Det enda jag gruvar mig för är bilresan. Lär bli en sisådär dryga 200 mil i våran Huyndai med trasig AC. Men det går bra =)

Dricker mitt smarriga morgonkaffe nu och ser fram emot hotellnätter men smarriga hotellfrukostar. Ska bli sååå gött.

Datorn kommer naturligtvis hänga med så mycket blogg lär'e bli. Måste packa d sista nu men jag återkommer snart. Kramelikram !!

Får skylla mig själv...

Aouch...det kändes...asså viktgissningarna. Men det var ju jag som bad om det ;-) Är ändå lite smått chockad över att flera gissa alldeles för mycket. Det måste alltså betyda att jag har totalt fel. Jag som trodde att jag såg mindre ut än vad vågen visar. Tydligen är jag helt hemmablind eftersom nåra gissa på typ 110 (!!!) kg vilket är på tok på mycket... 3-siffrigt är jag faktiskt inte uppe i...

Men det känns ändå bra att veta hur folk ser på en. Så nu vet jag =) Tack för hjälpen.

3 hela dagar kvar hemma...sen drar vi...Åååå snacka om att jag längtar nu. Första anhalten blir hos lillsyrran i Norge. Där ska vi gå på tur i våra lusekoftor *HAHA* eller inte... Vi ska på dop och JAG blir gudmor åt världens finaste systerson *stolt*. Sen drar vi vidare ochy betar av resten av släkten för av avsluta med en vecka i Stockholm där vi bara ska mysa å hitta på massa kul. Känner verkligen att jag behöver lite ledighet nu.

Nu ska jag klunka vidare på mitt härliga morgonkaffe... Byebye

Aj min trötta rygg...

Sitter här nu...det vart en lång dag. Tog beslutet att inte få nån avlösning (haha låter som utlösning) utan jag jobbar till 22 istället. Lååååångt pass, men det går det med. Svettas som en gris just nu, för AC'n funkar inte. Har både fönster och dörr öppen men det är ju ganska varmt ute än... blir bättre när solen gått ner.

Nåt som är jävulskt konstigt (och ovanligt !!!) är att jag inte pinkat sen 9 i morse. Intresseklubben antecknar känner jag, men asså klockan är över 19, och jag har ändå druckit 4 muggar kaffe och 4 Loka... jaja, kanske kan slå rekord och vänta tills jag stängt, efter 22. Spännande *NOT* Snacka om intressant fakta *NOT*

Jag är shoppingsugen !! Nja, inte å gå i affärer...utan nätshoppa. Det är lövely !!!!! Synd bara att denna datorn jag har här inte tillåter sådant...eller tillåter *fniss*...den hänger sig hela tiden. Blogga och läsa å sånt funkar, men å klicka hem grejer funkar tydligen inte. Måste va min karl som varit här å fipplat. Liksom spärrat alla shoppingsajter *HAHA*

Vad har hänt under min dag idag då...tja...en kund har erbjudit mig fotmassage (uuäääk)... jag har ätit tonfisksallad och en kycklingsandwich (hejja Nollans macka) ett barn har frågat om jag har en bebis i magen *suckar*...händer tyvärr allt för ofta :-(

Sitter och funderarpå "fenomenet" SOMMARKATTER. Asså finns det verkligen ?? Existerar det ?? Asså jag tror verkligen inte det, utan jag är helt säker på att det är en sk Urban Legend. Kanske har det hänt att någon människa nån gång farit ifrån sin katt, men att det skulle vara vanligt och förekommer överallt på somrarna det tror jag faktiskt inte.

Jag vet iofs att det finns massor av övergivna katter, och jag tror istället att det märks mer på sommaren, eftersom det föds mest ungar på våren. Men att folk skulle skaffa en söt kattunge och ha 5 veckor i sommarstugan och sen fara därifrån dom - DET tror jag INTE på !


Söt

Vågen och jag = inte överens...

Ja nu låter ju inte detta som nån nyhet, men jag måste ändå förklara vad jag menar. Asså jag vet att jag är ett fetto, det är ingen hemlighet och konstigt vore väl annars, men eftersom jag ändå är relativt smidig, pigg m.m. så förvånas jag ändå ganska ofta över hur jävla tung jag egentligen är. Jag tänker inte bjussa på nåra siffror, men om jag säger så här...när man pratar om någon i min viktklass så föreställer JAG mig i alla fall en typisk amerikansk jättedam med storblommig klänning som vräker i sig Donuts hela dagarna och tar sig fram med en såndär fetto-moppe eller nått.

Jag känner mig helt enkelt som en 70-kilos-tjej, men när jag ser mig i spegeln så ser jag naturligtvis nått annat, men när jag sen ställer mig på vågen...då tycker jag ändå inte att siffrorna överensstämmer med vad jag ser. Är jag så jäkla blind asså ???

Med risk för elakheter *HAHA* så utlyser jag härmed en liten tävling...eller inte tävling...men asså vad tror NI att jag väger ?? Vore kul att veta hur andra ser på  en =) Ni får gärna va anonyma så ni inte känner att ni behöver va snälla *hihi*... men som sagt.... Kör hårt !!! Ska bli spännande...(eller ???)

Puss puss vi hörs senare idag....


Här kommer jag !!!

Apa vad jag jobbar asså...

Just nu sliter jag röven av mig för att med gött samvete kunna njuta av mina ynka (??) 2 veckors semester. Tänk, jag hade 9 dagars semester på hela förra året, och i år unnar jag mig minsann 14 dagar *S*...inte illa pinkat va ?! Nä men det är inte så illa som det låter. Jag tar ju ledigt lite här å där när jag känner för det. Inte alla som själva kan bestämma när dom jobbar, eller hur ? Har sen länge vant mig av med ett 7-16 jobb...att jobba på oregelbundna tider passar mig ypperligt, och nu när jag är min egen chef så får jag ju bästa passen jämt ;-) eller inte...

Men idag drar jag mig hemöver redan klockan 15. Snart med andra ord. Vet inte vad det blir. Ska pyssla om djuren lite. Kamma getter, gosa med ninisarna...pussa på kattungarna å plocka lite höns- och ankägg =) Älskar lantlivet med djur omkring mig. Är sugen på å grilla... fast det är jag ju typ jämt, men nu var'e nån vecka sen man käka nå smarrig grillmat.

Grillade en flintastek sist. Nått som jag aldrig tidigare provat, och nu vet jag varför. Vilken jävla skitmat. Hur fan kan folk äta sånt skräp ??? Jag var typ aslat och tänkte att vad fasen ALLA grillar ju flinta, så jag testar... men asså fyyy. 2 meter fett runt i kring, en stor benbit mitt i...å så torrt smaklöst kött däremellan. Blääääk. Det fick hunden smarra på istället. Nä de ska va riktiga grejer som älgfilé, fläskkarré eller entrecote. Eller varför inte lax...det bästa man kan slänga på grillen.

Familjen Flinta kan ta sig i röven - jag vill ha rediga grejer ;-)




Stramande brallor...

Vet att jag är ganska tjötig om det här med fett å vikt å sånt blahaj, men asså det är ju sååå skönt å få skriva av sig om detta heta (??) ämne lite då och då. Jag är ju en sann jojobantare. Fast jag är ingen sån som går ner eller upp massor. Oftast syns det knappt utåt, för det handlar om 3-8 kg ungefär som jag pendlar upp och ner. Just nu ligger jag på +7 från min "lägsta-vikt-på-länge". Eller kanske +8 eller 9...har inte vägt mig på nå dar, men käkat gött det har jag. Och motionerat ?? Vad är det ?? Hur som helst, så har jag ett par jeans som sitter hur bra som helst, oavsett om jag går upp eller ner nåra kilo. Antingen sitter dom väldigt bekvämt och tom lite löst över fettolåren, eller så sitter dom supertajt men ändå helt okej. Provade dom där jeansen häromdan, och gissa vad ???? Jag får inte ens igen dom, och det saknas typ 7-8 cm !!!!!!! Det har ALDRIG hänt förut !!!!!!!

KAN byxor krympa när dom ligger oanvända i en mörk garderob ????? ;-)
Snälla sig att det är så *S*



Snart kommer jag se ut så där tror jag... *sliter mitt hår*

Varför sprutar man ??

A jag fattar asså inte överhuvudtaget...Varför sprutar man champange eller rosévin på fester å klubbar å sånt ?? Är'e för å glänsa å visa hur låtsasrik man är eller ?? Att slösa och spruta ut svindyr dricka för tusentals kronor. Är det coolt ?? I såfall är jag extremt ute och töntig, för jag förstår lixom inte grejen. Och hur kul är det att resten av kvällen vara blöt, klibbig och stinka gammal fyllgubbe (okej gamla fyllgubbar stinker la inte champang men ändå)...

Champange (som dessutom är asäckligt) och annat ska la ändå drickas ?? Jädra fjant å skaka flaskan och duscha i.. Eller vad tycker ni ? Och vad är'e för anledning lixom...??


Varför sprutar du så långt Måns ??

Superlyckat kalajs !!

Puh...det var mö jobb men jättekul, men ändå är det skönt att det är över. Nu pratar jag om kalset igår. Vädergudarna var med oss. Strålande solsken HELA dan, blå himmel, vindstilla. Helt fantastiskt för ett ute-kalas. Maten räckte och blev massor över. Fick sååååå mycket beröm för maten, alla verkade gilla den *glad* och allt flöt på enligt planerna, och jag tror min kära svärmor fick en helt underbar dag som hon aldrig kommer glömma =)

Kom hem runt 01 i natt och vid 9-tiden i morse vart man väckt... Toktrött !!! Har precis vartin till byn å handlat lite till middagsmaten, som idag blir ungsbakad lax med pasta, babyspenat och sparris. Mumma !! Är HELT ledig idag..och igår var man det oxå. Helt sjukt vad konstigt det känns, men i mörrn är'e som vanligt, upp å öppna butiken klockan 9.00.

Min kära mor är ju här å hälsar på. I mörrn far hon hem...och tar äldsta dotra med sig !!! Hon ska va hos mormor i Borås i 2 (!!!!!) veckor. Hjäääälp !!! Asså hon är skitmallig och stolt och tycker att det ska bli såååå spännande (dotra asså *S*) men jag tror att det blir jag som kommer ha störst problem. Kommer längta ihjäl mig efter lillgumman ju !!! Men 14 da'r går fort...eller ?!??!

Måste fixa lite me maten nu...mer bloggeliblogg sen ;-)

Fullt upp !!!

Tänkte att jag måste göra en snabb uppdatering ifall det nu skulle vara så att man skaffat sig ett gäng trogna läsare som väntar på bloggning =) Jag kommer få skjuta lite på detta helgbloggande för jag har så jädrans mö å göra. Svärmor har 70-års kalas idag, och vid nått svagt tillfälle tog jag på mig att laga all mat. Visste då inte att det skulle bli 60 personer *fniss* Så de sista 2 dagarna har jag stått vis spisen i stort sett, och idag smäller det så jag har en hel del finlir kvar innan vi ska dra iväg och kalajsa.

Sen kommer kära mor hit oxå, men stannar bara över kalaset och åker vidare måndag-morgon, så datorn lär inte ha prio 1. Men i mörrn lär jag ha en liten stund över, å sen kommer jag ta igen allt i början på veckan =) PROMISE !!!

Vi hörs ! Puss å Kram

Bjuder på en riktig pudding såhär på lördagförmiddan ;-) Mycket nöje *S*



Kvällsfunderingar...

Saker jag stör mig på:

* Äckliga människor

*Falska människor

*99% av alla politiker

*s.k. Drama queens

* Myggjävlar

*Vågjävlar

Yrken jag skulle vilja testa:

* Läkare

* Filmproducent

* Makeup artist

* Högstadielärare

* Drottning

Yrken som troligen skulle passa mig perfekt:

* Psykolog

* Sumobrottare

* Ordningsvakt

* Barnmorska

Yrken jag ALDRIG skulle prova på ens under pistolhot:

* Bajamaja tömmare

* Nakenmodell (haha vem skulle vilja ha mig)

* Nått med teknik...typ koppla sladdar å sånt

* Prostituerad (världens äldsta yrke)

Saker jag måste göra innan jag går å lägger mig:

* Klä av mig naken

* Borsta tänderna

* Kolla facebook och mejl

* Titta te djuren

* Pussa på barnen

* Döda mygg

...nä nu jäklar...klockan är läggdax.... pöss pöss vi hörs =)


...knäpp...jag vet...ibland...

Röjar-kväll

Nope, inte så kul som det låter, utan nu pratar jag om garderobsröjning. Fyyy faaaaaaan vad kläder man har, å för att inte tala om barnen *suck*. Är klar med äldsta dotterns garderob och har nu "bara" min, min karls och de andra två barnens kvar. En hel del med andra ord.

Sitter i soffan å glor med ett öga på Gordon Ramsey. Guuuu´vad jag tycker han är asbra. Han och Per Morberg måste va världens skönaste kockar. Mat-Tina och alla andra kan slänga sig i väggen =) Förutom gordon Ramsey har jag sällskap av en Marabou Amigo. Hej då GI...och hej mera fläsk ;-)

Men blääää...nu lagar min favvokock nån jävla sallad med Duva och blodpudding. I mina öron låter det ungefär lika smarrgt som friterad bajskorv med kräksås *huuuua*...

Jag kan inte låta bli å störa mig på alla artiklar om Mr Michael Jackson. Okej, alla minnesartiklar m.m. är jättebra, men allt jäkla tjöt om att han blev mördad, tog sitt liv blaha blaha är ju bara för å få sälja tidningar. Inte för att jag är nån superexpert (eller nån expert ens överhuvudtaget) men asså jag kan sätta vad som helst på att karln kolapsade med tanke på sitt minst sagt märkliga liv med operationer, scenframträdanden, falska rykten, och inte minst sagt mediciner. Sen var han ju tunn som ett snöre på det. Inte konstigt inte hjärtat palla med nå längre. Men tidningarna vet hur dom ska tjäna pengar. Riktiga affärsmän. Man kanske skulle bli reporter...eller ännu hellre paparazzifotograf... ligga i buskarna å fota nakna kändisar...DET vore nått ;-) Skulle ju inte säga nej till å få ett smakprov på en naken Persbrandt om man säger så *S*...

När jag ändå är inne på konstiga funderingar så kan jag likagärna fortsätta. Jag drömmer ofta väldigt konstiga saker. I natt tex drömde jag att jag för det första rökte. Marlboro Light. Sen hade jag en stor skåpbil som jag for omkring i och plötsligt blev jag stoppad av polisen. 2 poliser + en helt vanlig neger (inte polis) klev in i bilen och kom strax ut med en påse knark. "Du åker i fängelse på livstid, för knarkinnehav" säger poliserna medans negern står å skrattar. "Men herregu'" svarar jag "fattar ni inte att det var negern som la dit det"... Sen vaknade jag...

Jag röker inte...jag har ingen skåpbil...och jag knarkar inte heller för den delen... vart f-n kommer drömmar ifrån ??


Hahaha - självironi !!! Det gillar jag =)

Inge regn... men nakna lökar ;-)

Till skillnad från alla andra så tänker jag INTE prata om regnet. Det finns där och är bra för naturen - thats it ;-)

Vad är nytt på Maria-fronten då...tja...inte så mycket. Längtar efter lite ledighet. Att ha eget är det bästa som finns, skulle aldrig byta mot nått annat, men eftersom jag är kontrollmänníska har jag så svårt att släppa taget kring olika grejer så jag har mitt företag i huvet 24 tim om dygnet. Även när jag tar mig ledigt. Men men...spela roll.

Det blir 2 veckor hemifrån i augusti i alla fall, och då ska jag försöka att inte tänka på dagskassor, beställningar och leveranser =)

Nu känner jag att jag måste skriva lite om det där beslutet som togs för nå veckor sen - att det var fritt fram för kvinnor att bada topless på ett badhus i Malmö eller vad det nu var. Vet att det är en gammal nyhet, men jag har liksom glömt bort  det hela tiden, men av nån konstig anledning kom jag att tänka på nakna tuttar, så därför måste jag skriva lite om vad JAG tycker. Min åsikt är att jag tycker att det är helt jävla vansinne. Argumentet att "bröst är naturligt" håller ungeför lika långt som avståndet är mellan mina tuttar och min navel, dvs typ inget, för då kan jag kontra med "skita är naturligt" oxå, men inte fan gör man det öppet bland folk, eller hur ?!?!

Och vad är det för brudjävel som frivilligt vill bada topless ??? Och ge mig EN anledning till varför det skulle va bra ?? Det finns bara en anledning, och det är att brudarna som gör det vill visa upp sina behag. För skitsnack om naturlighet hit och dit. Då är det lika naturligt att visa puppan och ballen oxå isåfall !!!!

Och jag lovar att det INTE beror på avundsjuka !! Även om jag hade haft fina fasta lökar så hade jag itne velat att nån annan än min älskling ska få se dom. Och att låta HAN va på badhuset och spana in pattar, vad fan skulle han säga om jag satt och spana in nakna ballar egentligen ???? Nä, kalla mig gammaldags men nakna brö'n bör vara hemma.


Helgblogg !!

Har bestämt mig för att utöka bloggandet (vilket bara var en tidsfråga *S*) så numera är detta en helgblogg serr'ni ;-)

(O-) smart som jag är så klev jag upp på Herr Våg i morse. Ja, det är en han för bara karlar kan vara så elaka när det gäller vikt...eller ?? *S*. Resultatet ???? Tjoooohoooo...eller inte !!! Om man jämför när jag gick ner sist, vilket är för knappt ett år sedan, ungefär samma tidpunkt. Hade som mål att gå ner 7 kg till älsklingens 40-års fest den 2 aug och lyckades faktiskt. Sedan dess ligger jag ca 7 kg plus vilket betyder att jag gått upp allt jag kämpat mig ner. Och det syns, Så jäkla tydligt *suckar*... men orka gö nått...nope.... dax att acceptera mig själv som en fetis och försöka va gla' ändå.


Augusti 2008...


Juli 2009... +7 kg sen förra året *Jiiihaaaa*

Idag börjar jag känna mer mer som männska igen. Sov närmare 14 timmar oavbrutet i natt, och efter en härlig dusch och smarrig fet-frukost känns det nästan som man är nomarl igen. Trots 100 tandborstningar med 2 kg tandkräm smakar jag dock fortfarande huggorm i munnen. Lär la inte bli nå hångel idag då =(

Nu ska jag in på Ikea en sväng å köpa en hylla till äldsta dotra, sen blir'e lite jobba.
Puss & Kram


Galet kul

Senaste gången jag festade loss var när min kärlek fyllde 40 förra sommaren, så det är ganska exakt ett år sen sist, och kanske är det därför som jag mår som jag gör. Partaj en gång om året kanske helt enkelt är för lite =) Hur som helst så vart det jäkla lyckat. Det var jag och ett gäng släktingar till my love + att vi träffa på ett par kompisar som gjorde oss sällskap under kvällen. Hade superbra platser i InVito-tältet. Jag käkade pasta och spenat i gräddsås, kycklingfilé med parmesanost och pinjenötter. Hur smarrigt som helst.

Underhållningen i mattältet var kanon. Bättre än "de riktiga" artisterna. Ulf Lundell var asdålig. Han körde inte en endaste känd låt på hela kvällen...vart fan var "Öppna landskap" lixom ??? Lena & Orup var helt okej, även om dom inte är mina favoriter, men jag erkänner att det röck i bena när det vart klassikern "Dansa i neon".

Jag fattar inte alla fölk som gnäller Gatufesten. Asså det är ju skitkul, om inte annat så blir'e ju vad man gör det till.

Vi avslutade kvällen på det absolut bästa sätt man kan tänka sig. En langos från Langoskungen...Mmmm...finns inge smarrigare. Flottig friterad degklump med gräddfil, hackad lök och stenbitsrom. Det är grejer det !!!


Tröttsam Lundell-gubbe


*suck*


Marmeladorkestern. Grymt bra !!!!!

Nu ska jag lägga mig på soffan, tröcka i mig en eller två påsar chips, hälla upp ett fett glas med Zingo, öppna min Marabou-Sommar och se en bra film.

Saker jag aldrig lär mig

1. Att man inte ska köpa nya skor och använda dom samma dag som man köpte dom. Dessutom är det inte smartast i världen att gå barfota på Gatufesten i nya skor. Slutar som alltid med fyrtiotusen blåsor och äckligt skoskav.

2. Att man bör äta innan man börjar dricka... inte bra med alkohol på en i princip tom mage.

3. Att man ska skippa den där sista ölen som man egentligen inte är sugen på, men dricker bara för att "man ska".

...behöver jag säga att jag sitter här hemma, med ömma, skaviga, blåsfyllda fötter, magvärk, illamående, bakissmak i mun...sug efter flottig pizza, chips och dricka...

Livet är underbart - dock inte "dagen efter" =)


Kom på en till *fniss*

"Vi låg å pippa - då blev det en med snippa"

(Kram från maria som är i fjortistagen just nu)

Funderingar...

Läser födelseannonser och det är alltid lika kul eftersom jag är smått besatt av bebisar, födslar och annat. Många gånger fnittrar jg för mig själv när jag läser sk "fyndiga" annonser. Klassiskern "flaggan i topp - det blev en med snopp" är så muppig som den kan bli =) Och hur låter det om man skulle skriva en liknande om man fick en tjej ??

"Vi låg och guppa - det blev en med puppa"

"Mys i vårat hus - det blev en med mus"

"I sängen vi skutta - det blev en med mutta"


...inte fullt lika sött som grabbvarianten eller hur ;-)


RSS 2.0