Mör som en fläskfilé

Ja nu har man slappat å göttat sig en hel dag. Jag hade sedan ganska länge (redan före semestern) planerat en mysig dag för mig och mina anställda (3 tjejer) och det blev att jag bokade in oss på SPA på Södra Berget där jag nu varit 3 ggr (på väg å bli stammis *fniss*)

Tråkigt nog blev fick 2 av de 3 förhinder, så det blev bara jag och Jessica som SPA-ade, men vad gjorde väl det. Vi hade grymt mysigt och skrattade gott många gånger då vi tittade på små nätta tonårsbrudar med platta magar och silikonlökar (jooo det var faktiskt EN som uppenbarligen hade det !!!) medans vi själva dunsade ner i vattnet som valrossar *ASG*. Nä inte Jessica såklart, men själv stod jag för den biten. Fick många goa skratt då vattnet bara vällde ur bassängerna när en annan klev i. Tur att det hela tiden fylls på med vatten för annars skulle det vara typ tomt när man klev ur :)

Efter härliga mysdagen for jag till butiken där jag är nu. Ska jobba till 22 och i skrivandets stund känns det lite småjobbigt men bara för att jag är så grymt mör och trött i kroppen. Tänk att man kan bli det bara genom att ligga å bada en hel dag...

Nu väntar en hård (?) arbetsvecka...och jag gruvar mig inför älgjakten som snart drar igång. Och varför gör jag då det ?? Jo för då blir man gräsänka ser'ni. Älskligen ÄLSKAR jakten så då får man inte se honom på ett bra tag. Men vad gör väl det när man snart har frysen full i älgkött igen :)




Kristallen

Sitter å småkikar på tv-galan Kristallen där det prisas hit och dit i tv-världen. Som vanligt när vinnare ska koras så blir'e aldrig som JAG vill. Bästa underhållningsprogram tex. Snacka om att det är en smaksak, och kanske en åldersfråga. Vilka vinner ??? Jo På Spåret !!!!! Nu kanske jag är fel person att döma eftersom jag aldrig sett ett helt avsnitt. Men i mina ögon verkar det vara det trökigaste programmet någonsin å jag tror att jag hellre skulle gå i körkan än å se ett program. 2 torra, dammiga gubbar, nå tågvgnar å sen å sitta å glo på ett järnvägsspår och försöka gissa vad dom är på väg. Jo men tjena vad lätt när bara massa träd susar förbi och ledtrådarna  är gjora för gammelfarmor a'la årgång 1890.

Hade jag fått bestämma så hade Erik & Mackan vunnit. Dom är så jäkla roliga å sjuka i huvet. Precis min humor det !! Fast förra året vart det ju lite rätt iaf. Mia & Klara vann, och dom är bästare än BÄST !!!

Om jag nu ska lista mina roligaste program så blir det:

1. Mia & Klara

2. Kvarteret Skatan

3. Erik & Mackan

4. Hipp hipp

5. Ballar av stål

Varsego, här får ni lite härlig humor på fredagskvällen. Puss å Kram å Gonatt

Ett Foto I Timmen (090828)


8.00 - Redo för en jobbardag. Visst har jag världen läckraste eyeliner ???
*tycker jag*



9.00 - Öppnar butiken å passar på att käka lite frukost medans det är lugnt. Loka, fusk-Smoothie, kaffe, 2 wasa-sandwish och 1 Ipren stod på menyn denna morgon =)



10.00 - kikar genom dagens nyheter...mord, svininfluensa å andra trökigheter. Läser hellre skvaller i klick-bilagan.



11.00 - Packar upp det sista av dagens varuleverans...



12.00 - Hungrig. Lunchdax... väljer Ricottafylld tortellini...
faktiskt riktigt smarrig =)



13.00 - Hinner med å checka av fejsan lite granna...



14.00 - Mitt nya, fina tobaksskåp. Fyller på med all äckeltobak :)



15.00 - Gääääsp (var är läppstiftet ??) börjar bli trött !!



16.00 - Äntligen hemma. Detta möts man av när man kliver ur bilen. Mysiga (?) getter som vill gosas :)



17.00 - Fem hungriga barn mättas enkelt med hambubbare =)



18.00 - går ut för å hämta en sak i bilen å vad hittar jag väl där ??? Någon har glömt å stänga bildörren å då har Molly hittat in.



19.00 - Kollar klart på "Män som hatar kvinnor"... Helt okej film :)
ÄÄÄÄÄLSKAR Mikael Nyqvist.

...20.00... satte mig här vid datorn och glömde ta sista kortet...

Nu ska jag duscha *ooo vad intressant* å sen sätta på nån lättsam film som man kan somna till =)

Ja då var'e fredag igen =)

Sitter med ett tungt hövve och inväntar vad dagen har att komma med. Har sovit dåligt i natt så det känns som jag har typ en järnhjälm på mig eller nått....*suckar*. Blir te å knapra Ipren å dricka massor av kaffe. Brukar hjälpa. Idag tänkte jag vara så duktig (?) å bjussa på  ETT FOTO I TIMMEN, så vid 20-tiden ikväll ska jag va klar å lägga ut min dag i bilder.

Idag måste jag oxå få kommentera gårdagens löpsedel på Expressen. "Trebarnsmamma tvingas sälja soffan för att betala sina SMS-lån". Men asså vilket pinsamt pucko säger jag bara. Är man så in i helvete korkad å tar ett SMS-lån så borde man vara väl medveten om konsekvenserna. Vad f-n trodde hon liksom ????  Jag läste hela artikeln och käringa försöker framstå som ett offer, och skyller allt på dom som ger SMS-lån. Helt sinnessjukt tycker jag, för det är upp till var och en människa att ta reda på villkor och eventuella konsekvenser innan man ger sig in i någonting.

Jag skulle oxå kunna tänka mig att va den som startar ett bolag som godkänner lån med 34% ränta. Vilken jävla bra affär. Kalla mig elak men jag skiter fullständigt i om typ alla hamnar hos kronofogden. Är en människa så obotligt korkad att dom tar ett sånt lån så varsego´ !! Det är ju inte så att någon TVINGAR på dom lånen utan det gör dom alldeles frivilligt.

Så pinsamma mamman som tvingas sälja sin soffa.... Idiot säger jag bara - och stackars, stackars barnen med en sån morsa :-( 

Snart slutar jag...

Full rulle här i butiken. Skitkul !! Klockan är strax efter 21.30 och om en halvtimma slår jag igen portarna för idag. Alltid extra kul att jobba när'e är mycket folk =) Själv är jag hungrig som en gris. Eller egentligen inte. Sugen som en...ja jag vet inte vad. Det där suget efter nått är HEMSKT !! Å så sitter jag i en affär fylld med mat och godsaker. Hur går det ihop då ? Jo jag tänkte INTE flöta nått idag, utan har hållt mig te redig mat såsom köttfärssås och fiberpasta å lite annat smått å gott, typ avokado, keso, ägg, tonfisk, grovt bröd m.m. Så min matkvot (finns de nått som heter så ?? )skall vara fylld. Har nämligen käkat det en "vanlig" (är jag ovanlig ??) människa normalt äter under en dag.

Smuttar på en Ramlösa Jordgubb/Lime. Inte heller helt fel. Vad är väl en Delicatoboll mot en flaska vatten lixom ;-)

Som jag skrivit tidigare så börjar min äldsta i 1:an i morgon. Jag känner mig riktigt nervös... Har lite ångest över att lillfisen börjar bli stor. Finns liksom ingen återvändo... Min lilla snuppa... Skoltjej å allt...


Lätt hade jag blitt med barn nu snart om jag inte var så jävla rädd. Både jag och min älskling vill ha fler barn, men jag har blivit så feg... men med tanke på vad som hände sist så kanske inte det är så konstigt. Så frågan är om viljan eller rädslan kommer att vinna. Gud vad djup jag känner mig helt plötsligt...
 
Nä, nu ska golven sopas... ska se om jag lyckas knata förbi allt göttigt utan att röra =) Håll tummarna. Puss & Kram


Man blir ju galen !!!!


Älskar rosa !!!!

Efter 1000 timmar oavbrytet spöregn igår så möts man idag av klarblå himmel och strålande sol. Lovely !! Fast jag måste göra lite inne...som vanligt. Övervåningen ser än en gång ut som ett bombnedslag så det är dax att fixa lite innan man drar iväg för jobbelijobb. Jag hatar verkligen att städa, men ändå är jag en sån som gärna vill ha det fint omkring mig. Den matematiken går liksom inte ihop tyvärr ;-)

I fredags köpte jag mig en ny telefon. Sååååååå snygg !!! Eftersom man är lite småkorkad och blond dessutom så hade jag inte en aning vad det var för mobil jag köpt utan på frågan vad det var för nån svarade jag "en rosa...skitsnygg...Ericsson tror jag". Hur som helst så har jag kommit fram till att det är en W595 om nu nån bryr sig. Men som sagt, jag köper enbart telefoner för hur dom ser ut. Sen får dom inte va alltför dyra eller krångliga eftersom jag är så jäkla slarvig av mig. Gav drygt 2500 och det är ju okej om man nu skulle råka tappa den i toan, eller kaffemuggen som jag på något underligt vis lyckats göra 4 ggr (!!!)

Över till en annan sak...fatta att i morgon börjar min förstfödda dotter i ETTAN. Sjuuuukt vad tiden går. Mammas lillhjärta ska bli skolflicka på riktigt. Och älskade sonen börjar förskolan så nu har man bara ett dagisbarn. Jag som är van att ha 3... Fastän äldsta bara är 7 år så är hon mycket noga med kläder och hår. Hon vill helst klä sig i prinsessklänningar och ha håret i flätor och snedtofsar och jag lovar att jag njuter fullt ut av min prinsesstjej, då jag vet att hon om några år kommer vilja gå i tajta jeans, kanske bar mage *ryser*, ha string (=förbjudet !!!!) etc. Mina barn ska få vara barn så länge som det bara går. Här hemma skippar vi porriga barnbikini (varför ska små barn ha trekantsbh liksom ??) och minitrosor. Jag är såååå glad så länge mina barn klär sig i Disney och Bolibompakläder =) Eller klär sig och klär sig...det är ju JAG som bestämmer, och nå tonårsluderaktigt kommer då inte innanför dessa dörrar så länge jag får bestämma !!


Snygg, snyggare, snyggast !!


Men var'e nå gött eller ??

Tror jag käka bland det godaste någonsin igår kväll. Jag och älskligen = båda lediga, bestämde oss för nån smarrig middag och det är bara förnamnet. Köpte hängmörad entrécote som jag stekte i smör med lite salt och vitpeppar. Dyrt (298:-/kg) men värd varenda krona. Gjorde klyftpotatis med flingsalt och riven västerbottenost och gjorde egen rödvinsås till. Höll på å dö så gött var det =) Till efterrätt blidde det gräddglass med varma hjortron och råsocker. Gudomligt !! Sen avslutade vi med att smarra på en chokladask som jag köpt kvällen till ära. Och vad var det då för speciell kväll ?? Jo ingen speciell alls egentligen, utan en helt vanlig fredag, men eftersom både jag och min älskade uppskattar go' mat så blev det så här =)

tokhångel på soffan vart det inte då bägge var för mätta. Låg å kika på nå tv istället, men mysigt hade vi ;-)

Tänkte på alla vegetarianer. Asså hur överlever dom ? Hur kan man inte vilja äta kött ?? Det är ju så sjukt gött med en riktigt fin köttbit. Men idag är'e skärpning för hundrafemtielfte gången. ingen bantning men nu får'e va nog på allt flöt jag stoppat i mig. Kommer inte i ett endaste par av mina brallor förutom 2 par som är stretch och hur kul är det å köpa nya i 18 storlekar större ?? Nä nu måste jag få plats i mina jeans igen så nu blir'e bara mat å inga go'saker.

Jobbar hela helgen, men from nästa vecka ser schemat lite annorlunda ut =)

Längtar tills nästa söndag då jag ska visa upp min läckra kropp i baddräkt. Då ska jag och mina 3 tjejer på SPA på Södra Berget nämligen. Som en liten mini kick-off inför hösten. Känns lovely att glida omkring där med fläskiga bleka ben, 2 meter br'e röv, hängmage och tuttar ner till knäna...Mmmmm, jag är SÅÅÅÅÅÅÅ HOT !!!!  *not*


Mmmmm....


UNDERBART !!!!


Äkta gräddglass med varma hjortron å råsocker... *dreglar*


Inte konstigt men ser ut som en gris ;-)

Svettstank !!

Asså jag undrar hur folk som inte använder deo tänker. Visst, det är naturligt att svettas, men det är jäkligt mycket annat som oxå är naturligt, men tack och lov har vissa saker tagit bra många steg in i framtiden. Som tex toaletter. Fastän det är naturligt att skita så gör man inte det överallt utan låser in sig på en toalett. Samma med svett. Det har uppfunnits duschar och deodoranter, vilket inte alla verkat fatta, och det stör mig en del. Om man nu själv inte bryr sig om sin odör kanske man ska tänka på sina medmänniskor. Att behöva utstå svettlukt är inte okej tycker jag. Själv älskar jag att dofta gott (vem gör liksom inte det ???). Finns inge bättre än en doft av nyduschat, en fräsch deo (älskar Nivea och Dove) och gärna en go' parfym. Man SKA inte lukta "naturligt". Nä fy fasen det hör hemma på stenåldern.

Å tänk alla skabbfölk som duschar typ assällan. Jag tänker på stackars personalen på tex sjukhus och för att inte tala om gynekologer. Kul å jobba när'e kommer in en skabbkäring som inte tvättat puppa på flera veckor *ryyyser*. Då är'e nog inge kul å ha ett sånt jobb.

Mer bloggeliblogg om en stund. Puss & Kram


Dax för en lista...

Har tjuvat denna fårn ljuvliga Candygirl... Var längesen jag bjussa på nån lista så varsågod !


Sommarens bästa: Mina 2 lediga veckor som spenderades i Norge-Uddevalla-Göteborg-Varberg-Ullared-Borås-Stockholm.

Sommarens sämsta: Sur P-bot i kungliga hufvudstaden *arg* + alla extrakilon jag dragit på mig =(

Sommarens godaste: Tja, vad ska jag välja. Med tanke på att jag fläskat i mig både det ena och det andra så blir'e svårt att svara.... men jag får la säga allt grillat vi gjort hemma.

Sommarens bästa strand: Lätt !! Varberg såklart !!!

Sommarens arbetsinsats: Hemma = typ inget, men på butiken destå mer. Jobbat asmö förutom 2 veckor !!

Sommarens lataste:
Hela jag har varit lat !!

Sommarens mest använda plagg: Foppisar (det är väl ett plagg ??)

Sommarens överraskning: När jag klev upp på vågjävlen och fick se +118 kg. DET var en överraskning...om än en trökig sådan.

Sommarens bett: Miljarder myggbett - som vanligt !!!

Sommarens varmaste dag: Minns inte, men det känns som det var den dan vi var på Liseberg.

Sommarens kallaste dag:  Tycker inte det har varit kallt en endaste dag =) Mitt späck har hållt mig varm.

Sommarens godaste vin:
Allt rött lådvin är la gött ;-)

Sommarens roligaste "utflykt": Helt klart LISEBERG !!!

Sommarens plåga: Myggjävlar, och allt jävla fläsk som jagat ikapp mig och fastnat på min kropp...

Sommarens besvikelse: Att jag gått upp så mycket i vikt...


På väg till fest

Temat är hårdrock a'la 80-tal...



Kolla in mitt snygga rosa rouge !!!

Fin-kisseri

Igår kissade jag på fintoalett. Vad menar jag då med det ?? Jo, jag å la' familia var på tjuuuusiga varuhuset NK nämligen och turistade ordentligt. Nöden har ingen lag så fastän man var i "lyxiga huset" så behövdes det pinkas. Det kostade 10 :- att gå på toa där. Inte mig emot. Jag är en sån som GÄRNA betalar för att få gå på en fräsch toa. Kände mig riktigt lyxig när jag kissade i den blänkande toastolen och använde lena, mjuka pappersservetter att torka puppiluran med. Inte som skabbtoerna på andra ställen. Att men dessutom fick testa parfymer inne på damernas gjorde inte saken värre =)

Det jag funderade mest över var varför jag var den enda i hela byggnaden som hade foppatofflor. Är inte det inne i storstan' ?? *fnissar och hoppas ni förstår min ironi*.

Bland fisförnäma damer och wannabe-bratz gled vi omkring som värsta bonnfölket. Faschinerades över alla konstiga (?) människor. Mest över alla smalisar tror jag. Såg inte skymten av en endaste tjockis, och JA jag letade verkligen. Är NK bara för spinkisar ?? Inga tjockisavdelningar här inte !!!

Tittade på dyyyyra kläder som jag aldrig i min vildaste fantasti skulle köpa, även om jag hade size zero och var gjord av pengar. En i mina ögon väldigt vanlig jacka för 9500 kr...eller ett vitt linne som man kan få för typ 79 spänn på H&M för 799 kr. Asså HELT SINNESSJUKT vilka dyra kläder. Tittade på en asful väst som gick lös på 2500 kr. VEM köper nå dyligt ??

Själv tokshoppade jag ju massa tjockiskläder på GeKås i Ullared förra veckan. Bättre än NK ;-)


Tjusigt värre men var är fyndhörnan och fettoavdelningen ??


Stockholm kära (?) Stockholm...

Nu har vi varit i Sthlm nå dar, å jag måste erkänna att så mö som vi gjort här har jag aldrig förr gjort. Har varit riktigt kulturell och gått på flera muséer. Första var aströk !! Nordiska muséet. Rekommenderas INTE... precis sånna där fördomar man har mot muséer..trökiga och töntiga. Ja så tyckte jag att det var. Barna tyckte oxå det var trök. Det var bara de gamla dockskåpen som uppskattades att kika på. Istället för å skriva en massa om allt tänkte jag lite kortfattat lista ner vad vi hittat på.

* Skansken (supermysigt...lätt å fördriva en heldag där)

* Skansenakvariet (Tokbra. Verkligen skitkul och spännande)

* Aquaria (Oxå superbra)

*Djurgårdsfärjan till Gamla Stan (Nå minuter på båt funkar alltid. Smidigt sätt å ta sig te stan))

* Nordiska Muséet (Bläää...aströk)

* Vasa Muséet (Skitkul. Var faktiskt superintressant)

* Tekniska Muséet (Hur kul som helst. Massor att se och framförallt göra)

* Kaknästornet (svårt att uttala mig eftersom jag stannade nere medans familjen for upp. Långa hissfärder och superhöga höjder är inge för mig...men barnen älskade det)

* Naturhistoriska Muséet (kanon. Sjukt mö å kolla på och barnen var sååå faschinerade av allt)

* Snabbkik på Grönan men det börja spöregna precis när vi gått in så vi vände å sket i det. (Jämfört med Liseberg så är Gröna Lund inte ett skit. Men om man bortser från Liseberg så är'e helt okej)

I möra blir'e mer kultur. Tror vi ska starta med Sjöhistoriska för att sen avsluta med Drottningholm eller nått annat. Sen åker vi hemöver på fredag. Börjar längta hem nu. Asså Stockholm är kul å va i, men som äkta bonne så har jag alltid lite småpanik när jag är här. Satan vad folk överallt. Och stan...huuuua vad bilar...HATAR att köra här och trots det så körde jag SJÄLV MED BARNEN (medans älsklingen va på jobb) 2 ggr, och lyckades faktiskt utan större problem ta mig från Ariadne (Värtahamnen) till Djurgårn. *shit vad jag e bra*. Ja, eftersom jag lyckas köra vilse i Timrå och knappt hittar te stan (Sundsvall) så är'e kors i taket att jag hitta. UTAN gps (den glömde vi hemma) men med karta...


Sorry alla Stockholmare (om de nu är nån sån som läser min blogg) men jag skulle ALDRIG kunna bo här. Nä fyyyy...hellre nordpolen tror jag. Storstäder skrämmer mig verkligen, och jag får både ångest och panikattacker med jämna mellanrum. Jag vill andas...se natur...åka på småvägar...handla på lill-Ica och njuta av att kunna dra sig tillbaka å liksom gömma sig på sin gård. Jag är stolt bonnatjej iaf, och i mina ögen är Borås den största stad jag skulle kunna bo i... eller vänta...inte ens det...isf i ett mindre samhälle utanför. Jag klarar inte stan helt enkelt...så är det !

Däremot tycker jag att det är jättespännande att semestra här. Stockholm är för mig väldigt exotiskt och jag faschineras över nattöppna restauranger (är van att dom stänger senast 22) och att man kan välja på hur mö som helst att göra.

Men nu känns det som det är nog... Nu vill jag hem till vår gård där man inte ser röken av nån granne. Inga hus så långt ögat når, bara åkrar, skog och våra kära djur. Längtar efter att gå ut på möran å hämta färska ägg...längtar efter att gå in å gosa med getterna och få alla 3 över sig eftersom dom vill ligga i knät... Har varit hemifrån 2 veckor nu... det känns som det räcker, även om vi haft det helt fantastiskt underbart.

Skulle jag ändå stanna å ha längre semester så blir'e VARBERG jag åker till. Varberg är mitt andra hem. Jag är uppvuxen där varje sommar från det att jag föddes. Älskar allt med den stan. Nån gång, om det så blir när vi är pensionärer *S* så SKA vi flytta dit. Det har iaf JAG bestämt ;-)


*wiiiii - lycka*

Både Vasamuséet och Naturhistoriska hade Alcogel på toaletterna. Eftersom jag är totalt berodende av det, och iofs alltid har en liten flaska i handväskan vart jag överlycklig. Det borde VA LAG på handsprit inne på ALLA offentliga toaletter !!




Kläder som krymper...eller ??

Trots att jag före semestern intalade mig själv att jag inte skulle vräka i mig godis och onyttigheter under mina 2 lediga veckor, så har jag såklart brutit löftet innan jag ens lämnat Sundsvall. Vet inte vem jag tänkte lura egentligen *haha*. Semester utan godsaker...är ju som kaffe utan...kaffe... ;-)

Efter en dryg vecka passar bara mina stretchbrallor. Dom andra går inte att knäppa. I speglarna i varuhusen hajar jag till...stannar upp... vem är det där fettot med likadana kläder som jag ?? Men vänta...det ÄR ju jag !! Känner inte igen mig själv. Älsklingen har tagit massa kort på mig på stranden, men när jag lägger in bilderna i datorn för att titta så hittar jag dom inte. Ser bara en strandad valross på alla kort...inte en skymt av Maria.

Hur som helst så rycker jag på axlarna och mumsar vidare. Jag är ju ledig - jag har semester. Fettet kan man gö nått åt en annan gång. Men inte nu. Inte idag. Snart ska vi på restaurang...undra vad det blir för nå smarrigt idag ??

Sååååå UNDERBART !!!

Ja asså vi hade en så sjukt fantastiskt bra dag igår. Allt var liksom perfekt. Entrade Liseberg strax efter öppning (efter 11) och började med att köpa åkband till barnen. Emmie (4 år) hade bra skor och genom att sträcka lite på sig klarade hon galant att komma förbi alla 110 cm-gränser. Och helt plötsligt inser jag att mina barn börjar bli stora. Dom vill inte åka nå fjantig barnkarusell. Nä här var'e FlumeRide, Berg&Dalbanor och Virvelvinden som var mest uppskattat. Åk efter åk...barnen kunde inte få nog. Vi lunchade i en liten park och sen var'e bara å fortsätta åkandet. Det var så himla roligt. Inte ett grin, inte ett gnäll, inte ett tjafs. Alla var så nöjda, lyckliga och glada att dagen inte kunde bli bättre. Tom jag åkte litegranna. Skrattade och hade grymt kul !!!! Strax efter 21 spelade vi på några chokladhjul och tro på fan att barnen vann. 2 stjärnvinster + 2 Aladdinaskar. Å jag som ALDRIG vunnit förut !!! Snacka om total lycka !!!! Bjussar här på nåra bilder från gårdagen. Insåg just att man inte behöver nån sladd från kameran utan att det räcker att tröcka in minneskortet i datorn (såklart !!!!)...


I favvon FlumeRide =)


"Lilla nedsläppet"


Jag å min lillgumma


Mina modiga barn i "Slänggungan"


Lyckliga barn med stooora vinster :-)

Blogg i bilen

Ja nu är vi på väg från Uddevalla. Har nattat hos en gammal barnsdomskompis, och det var jättemysigt att träffas igen. Får några år sen (läs många) bråkade vi om killar och drack folköl tillsammans *S*, nu stter vi vuxna (?) med 3 barn var och pratar sömn, bajsvanor och dricker kaffe =) Life is good !!!

I skrivandets stund sitter jag i en svettig bil. Njuter av att vara på "rätt sida Sverige" = västkusten. Förlåt min älskling och alla andra hemma i Timråtrakten, men det är nå alldeles speciellt med västkusten. Är född och uppväxt här och trots att jag älskar mitt nya hem i Norrland kan jag inte låta bli att känna mig lite extra hemma här nere på rätsidan. Den underbara Göteborgsdialekten, krabbfiske, fräscht saltvatten att doppa småtårna i, färsk fisk och sist men inte minst - LISEBERG !!! Vi har ca 4 mil kvar till Götet nu, och Liseberg står som nästa punkt på schemat. Härligt att bli som ett barn igen och åka FlumeRide. Undra bara om båten håller ?? Är la en sisådär 20 kg tyngre nu än när man var där sist... men jag har blitt asfeg och vågar inte åka typ nått längre. Men en sväng i FlumeRide och Colorado lär man palla med =)

Återkommer ikväll med Lisebergsrapport. Kanske vinner man 2 kg choklad...eller inte !! Har ALDRIG vunnit på nå hjul... men spela lite ska jag. Kameran är laddad så mö bilder lär'e bli.

LISEBERG å GÖTET = HERE WE COME !!!


Snart är vi här...


Denne ska vi åka !!! *längtar*

Norskt dop

Ja då har'e varit dop hele dan. Norskt... ja eftersom vi är i Norge just nu så är det ju ganska givet ;-) Det var ganska likt en svensk gudstjänst, med lite andra inslag. Hur som helst - tokmysigt och jag är en mäkta stolt fadder till systersonen. Dopfikat var inte av denna värld. Inte för å skryta (eller jo *fniss*) men jag råkar nämligen göra världens goaste smörgåstårta, och den bjussa jag på + att det fanns 5 olika sorters snittar med diverse pålägg såsom gravad lax, stekt biff, räkor (bläää iofs) m.m. m.m. Sen efter det vart det 3 olika sorters tårtor och man måste ju (??) smaka av alla sorter. Så nu sitter man här i soffan hos syrran och orkar knappt röra sig för all mat som guppar omkring i fetmagen =)

Min älskade dotter som varit ifrån mig i 2 veckor är jag så glad att fått tebax. Guud vad jag saknat min lillgumma. Hon har liksom blitt så stor. Hon hade gjort en jättefin, helt underbar bok till mig. Häftat ihop papper och gjort en framsida där det stod "Jag älskar dej, du är min bästa vän". Sen hade hon ritat massa fina bilder och skrivit massa fina saker. Ååå, jag blev så rörd - mammas hjärta !!

Kameran har jag ju med mig, men tror ni jag tog med sladden så jag får in dom i datorn ?? No no no.... glömde som vanligt en bit av hjärnan hemma =)

Kommer blogga en hel del under semestern tänkte jag. Så jag utökar min helgbloggning tillfälligt. Blir inge mer ikväll för nu ska jag jäsa på soffan.

På återhörande kära bloggläsare. Puss sålänge



Skulle ni mot all förmodan ha missat århundradets bröllopsentré så kolla här !! Den har klickats på många miljoner ggr och jag har sett den runt 10 ggr nu. HELT UNDERBART !!!

RSS 2.0